![]() |
Mammoth 2500 יש המלצות ?
|
אני טעמתי את השוקו והוא היה ממש טעים, הבנתי שגם הבננה לא רע בכלל.
|
אוקיי
יש המלצות על המוצר ? מבחינת איכות ? כמה ק"ג הוא נותן בחודש ? המוצר שווה או לא ? גיל 19 גובה 183 משקל 75 הוא עוזר או לא ? רוצה עליה במסה ? |
אני שמעתי ה אחלה חומר לשלשל אז לא הייתי הולך עליו
serios massלך על |
איך אתה מבחינת אחוז שומן? כרגע אתה מצליח לעלות במסת שריר או שאתה תקוע?
השתמשת במוצר כל שהוא עד עכשיו? בגדול לפי הנתונים שרשמת המוצר אמור להיות לך מתאים הוא מספיק לחודש עד חודש וחצי ומרבית הלקוחות שצרכו אותו עלו בממוצע 1.5-4 ק"ג. הייתי מתחיל איתו רואה איך הוא משפיע עלייך ומקסימום בהמשך עובר לגיינר חזק יותר במקרה הצורך. אם יש לך שאלות נוספות תרגיש חופשי לפנות אלי גם במייל או בטלפון. שלומיק |
אחוז שומן 11%
השתמשתי ב weight gainer 1850 כן אני מצליח לעלות במסת שריר תודה על התגובות ;) |
תברח כמו מאש, הדבר הזה יתן לך כאבי בטן כל פעם שתשתה את זה, ואני עוד אחד שהבטן שלו לא רגישה, חבר הביא לי מנה אחת של החרא הזה לטעום, ושילשלתי כל היום.
|
שמעתי עליו ביקורות נוראיות, ויצא לי לשתות אותו לא פעם מחבר...השוקולד כמעט חסר טעם.
|
לא מומלץ מניסיון
אם אתה לא אוהב לשלשל אז אל תקנה את זה.. מה עכשיו גם מוכרים את זה בישראלבודי? לא ידעתי עזוב אותך חברה זולה לך על sreious mass |
לקחתי 2 מנות מהגיינר ולא היה לי שלשול
אז .. אין שלשולים הוא טוב מבחינה איכותית ?? הוא מעלה את המשקל ?? |
לא איכותי בכלל,
המון סוכרים ושומן לפי מה שאני זוכר |
מעניין אךמוכרים באתר מוצרים לא איכותיים
אוקיי אז... לא הולכים על זה |
ציטוט:
|
לא מדבר על כסף . . . מדבר על איכות מוצר
אני מוסיף 100 ש"ח ומקבל משהו טוב |
ציטוט:
|
אחלה גיינר הבננה טעם פצצתי עושה את העבודה ובאמת מעלה במאסה ובמשקל לי אישית לא עשה שום שילשול
אבל כשלקחתי אם חלב ולא אם מים אז זה היה קצת כבד כזה והיה עושה לי קצת נודים |
חודשים לא הבנתי למה יש לי כאבי בטן ומשלשל עכשיו אני יודע- לא אהבתי ואחרי מה שגיליתי על התופעות שיש לו אני מוותר.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ