![]() |
עוד נסיון ליצירת תפריט חדש><(הכי מעודכן..)
[b]אני מצטער אם אני פותח יותר מידי אשוכולות אני פשוט בספק אם אתם תכנסו לקודמים.
ואני השקעתי הרבה זמן בקריאה ומחשבה. תודה מראש. בוקר: סלט: (בצל+מלפפון+חצי פלפל אדום). ביצה מקושקשת אחת. גביע גבינה 250 גרם 3%. 2 פרוסות לחם. 2 כפיות שמן זית(לבשל את הביצה המקושקשת). תבלינים. ארוחה לפני אימון: יופלה 1.5% 150 גרם. ארוחה אחרי אימון: סלט: (בצל+מלפפון+חצי פלפל אדום). ביצה מקושקשת אחת. גביע גבינה 250 גרם 3%. 2 פרוסות לחם. 2 כפיות שמן זית(לבשל את הביצה המקושקשת. תבלינים. טונה בשמן 110 גרם. ארוחה בין צהריים לערב: יופלה 1.50% 150 גרם ארוחת ערב: כוס אורז לבן מהודה מבושל. 200 גרם חזה עוף סלט: (בצל+מלפפון+חצי פלפל אדום). כף שמן לבשל את החזה עוף. (לא כולל ירקות) סה"כ קלוריות: 1820 קלוריות סה"כ חלבון: 169 גרם סה"כ שומן: 74.6 גרם סה"כ פחמימות: 118.4 גרם סה"כ כולסטרול: 624.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 12.7 גרם פרטים עליי: גיל:17(חודש ל 18) משקל:85 BMR:2001 אחוז שומן:25% תנו תגובות. למרות שאני יודע שבטח תגידו לי להוסיף עוד קלוריות אם כן,תגידו מה כדאי לי להוסיף,רציתי להוסיף תפוח/בננה אבל אני לא יודע אם זה כבר נחשב יותר מידי פחמימות. שומן אני מאמין יש מספיק. גם חלבון יש 2Xקילו. בקיצור מה אתם חושבים:lol: |
לא משהו אפשר לשנות בו יחסית הרבה דברים אבל אני יודע שאתה תחשוב שזה מגוחך
|
ציטוט:
כדי שתתקנו אותי ותתנו לי טיפים. אז חופשי זרוק. |
ציטוט:
וכמו כן לבשל בשמן זית זה לא כמו לשים שמן זית יש הבדל ענק אני לא ממליץ לטגן ולעשות דבים דומים בחיטוב נסה לחלק את הארוחות ל 6-7 כך שלא תהיה רעב ותאכל ביניהם מבחינתי אבל רק מבחינתי אני מעדיף תמיד לאכול לחם מחיטה מלאה ואורז מלא בלבד אני שם לב שאתה עושה חיטוב דל פחמימה יחסית |
ציטוט:
ומה ההבדל אם זה נספג בחזה עוף/ביצה? אני לא צריך 6-7 ארוחות המים מרזיקים אותי בלי לאכול. אני אתחיל לחם עם חיטא אין בעיה. הארוחות כן מחלוקות מחבינת הפחימות בוקר ואחרי אימון דאגתי גם שאחרי אימון יהיה חלבון מהיר כמו גבינה ביצה ואפילו טונה(לא בטוח אם טונה זה מהיר). בכל מצב אני אשמח אם אתה/מישהו אחר יסביר לי מה לא טוב. |
ציטוט:
עדיף שתשמור שתאכל ארוחות קטנות זה גם יעזור לחילוף חומרים שלך ויש לזה הרבה יתרונות תדאג שאם אתה אוכל פחמימה בארוחות כמו ערב או בניים למרות שאני חושב שצריך להימנע מפחמימה בלילה להוסיף שומן לאותו ארוחה כל ארוחה אמורה להכיל חלבון לא רק אחרי אימון ואם כבר אתה עושה דל פחמימה א תעשה משהו כזה חלבון + פחמימה או חלבון + שומן |
ציטוט:
2.מה ההבדל אתה יכול לפחות לשלוח לי משהו שמסביר מה ההבדל? 3.עוד משהו? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ