![]() |
קשיחות שריר...
איך אפשר להפוך את השריר לקשיח יותר?, זה קשור לזה שאני צריך להוריד אחוזי שומן?
|
כן..
|
מחזק אותו.
|
ויש איזה דרגה מסויימת של קשיחות שריר? אני מתכוון מי שמתאמן קצת יהיה לו אותו קשיחות שריר של מי שמתאמן הרבה?
|
זה לא כל כך משנה כמה זמן אתה מתאמן...בעיקרון ככל שאתה יותר מחוטב ויבש8% שומן לדוגמה(אם מאסה עליך) השריר שלך יהיה יותר קשה..כי הוא יבש..בלי נוזלים ושומן..
|
הבנתי... תודה:wiggle:
|
לפי דעתי זה גנטי,יש לי חבר קשיח שכזה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא שם עליכם ילדודס...
|
ציטוט:
נגיד יש לך 18% שומן...אז יש עובי מסויים של שומן... וכשה אתה נוגע בשריר הוא נראה רך... ככל שיש פחות שומן אז הרווח בין העור ושריר מצטמצם ולכן הוא קשיח יותר למגע |
מה הקשר בין אחוז שומן לקשיחות השרירי, איזה שטויות מדברים פה...
|
ציטוט:
|
אחוזי שומן נמוכים , היפוטרופיה מיופיבולרית , טונוס
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שיחפש בגוגל למה אני צריך להתעמק בשאלה של מישהו סתם בפורום אמרתי לו מושגים שהוא יכול לחפש מידע עליהם קיצר יש שתי סוגים של גדילה בשריר שזה גדילה בסרקופלזמה (גורמים מטבוליים שונים המקיפים את נוזל השריר ואחראיים לכ30% מהנפח שלו , וכל העסק נוזלי) או גדילה בסיבים המתכווצים ( בעיקר בטווח חזרות נמוך) שהם כמובן חלבונים מוצקים אני לא יודע אם באמת יש הבדל משמעותי אבל יש. וטונוס שאני לא יודע איך להשפיע עליו באימונים ( לא ה15 חזרות לעיצוב מה שבטוח) זה ההתכווצות של השריר במנוחה כדי לשמור על ייציבה וכמובן ככל שיש יותר אז השריר מכווץ ולכן קשיח יותר וכמובן שריר יותר קשה משומן אז אם תקטין את כמות השומן המכסה את השריר המקום יהיה "קשה יותר" אגב יש עוד גורם שזה שומן תוך שרירי אבל אין לי אפילו טיפת מושג עליו רק ידוע שבודיבילדרים מנסים להשיג את זה בין היתר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ