![]() |
מישהו מכיר את האבקה הזאת?
|
אבקה מצוינת אם המטרה המרכזית היא טרשת עורקים,לעלייה במאסה הייתי הולך על משהו אחר..
|
אתה יכול להסביר לי למה אתה מתכוון?
אחי אתה סתם מגזים אם כבר זרקת תתשובה הזאת אז תסביר למה כי אני רכתי אותה והיא ההיתה לי אחלה של אבקה והעלת אותי טוב במאסה ממה ששאלתי זה אם יש עוד מישהו פה שמכיר או צרך אותה |
אחלה של מוצר הגיע לא מזמן לחנות ובנתיים יש עליו תגובות טובות, אני באופן אישי טעמתי את השוקולד והטעם שלו היה מעולה.
לגבי טרשת עורקים זה מחלה שנגרמת מתזונה עשירה בשומנים פה מדובר על מוצר עם 4.7% שומן זה הרבה פחות מרוב הגבינות / הבשרים שאנו אוכלים ככה שצריך לקחת הכל בפורפורציה :10:. בכל מקרה למידע נוסף על המוצר אתה יכול להסתכל כאן:http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1517 ואם יש לך שאלות לגבי מוצר זה או כל מוצר אחר תרגיש חופשי ליצור קשר עם מחלקת שירות הלקוחות במספר: 1-599-500-590. |
סבבה תודה רבה אחי
|
ציטוט:
|
חרא של אבקה אני קניתי אותה רק ניפחה לי את הבטן ועשתה לי גזים לא מועילה בשיט
בקיצור דלי של סוכר |
ציטוט:
זה חרא מוצר |
עוד תגובות
|
אחי שמעתי אליה מחבר שקנה שהיא אבקה טובה אבל הייתי הולך במקומך על הסריוס מאס או על הפרקפקט 3000 הם יותר טובות בערכים
|
ציטוט:
לגבי המוצר עצמו כל אחד זכותו לחשוב מה שהוא מאמין לגבי כל מוצר ומוצר ובנוסף כאשר משווים מוצר למוצרים אחרים צריך גם לקחת בחשבון את המחיר שלו. בטווח מחירים של הממוטה 2500 מבחינת יחס מנות פר מחיר בעיני האינטרקטיב נותן פיתרון יפה כמובן שבתקציב אחר ניתן להשיג גם מוצרים אחרים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ