![]() |
משיכה לתוכנית ss/5x5
http://www.exrx.net/WeightExercises/...ntOverRow.html
רק ששמים מדרגה שהדאמבל ירד ויעצר עליו לסט אפ. אפשרי? |
הספסל פה גבוה.
אם הספסל בגובה נורמלי (כמו שאצלי במכון יש) אז לא צריך מדרגה וכן אפשר להוריד דאמבל לרצפה. חוץ מזה שאשפר קצת לשחק עם הגבהים.קח את הרגל יותר אחורה,תקשית יותר את הגב וכו' |
ממש לא
אתה מבודד תנועה רוב הגוף שלך לא עובד ככה המטרה לבחור תנועה שמכניסה כמה שיותר שרירים (פה הברך והיד שלך נשענות על הספסל) לך על מתח/בנט אובר/פאוורקלין/t bar (למרות ש t bar אני פחות מעדיף) שים לב לעומס על גב תחתון, אם יש לך עומס אז תחליף תוך כדי התוכנית למתח |
טוב, הבנתי שזה לא מתאים לתוכנית.
מתח עדיף באחיזה הפוכה? |
אתה אוהב בנט אובר נראה לי
לך עליו, אחלה תרגיל (שים לב לטכניקה, תעשה כמו בסרטון שהעלתי בפוסט אחר פה) אם הגב יעשה לך בעיות תעבור למתח |
מה זה אומר הגב יעשה בעיות?
אם אני לא יכול לעשות את התרגיל עם גב ישר 100%? (בעיה של גבוהים חח) |
אתה יכול לעבוד כמו בסרטון ?
|
לא בידיוק,
הוא עובד עם הגב ישר 100%... אני נאלץ מעט לכמר אותו כדי שהמוט ישר על הרצפה... |
לא כ"כ צריכה להיות לך בעיה
בכל מקרה אתה יכול לצלם סרטון אם קשה לך לדייק בטכניקה תעשה מתח כאשר בסופיניצה יהיו לך ידיים מטורפות גם.. |
ציטוט:
רק 2 דברים שמעניינים אותי, -יהיה אפקטיבי לעשות את הבנט הובר באחיזה הפוכה? -אפשר פשוט לעשות אימון b אחד בנט הובר ואימון b שני מתח? |
1.לא ,תעשה איך שריפ מראה.
2.אפשרי בהחלט. אתה יכול לעשות גם אימון בנט אובר,אימון פאוור קלין+מתח בסופינציה . האפשרות השניה עדיפה בהחלט.. |
אתה יכול לעשות בנט אובר באחיזה הפוכה, ככה הטווח תנועה של הרחב גבי יותר גדול (בגלל הסיבוב)
תלך על אותו תרגיל קבוע כדי לראות התקדמות ליניארית אם אתה רוצה תוסיף פעם בשבוע מתח |
בשביל למה לעשות באחיזה הפוכה...?
והתבלבתי ריפ לא ממש מראה איך לעשות בנט אובר. |
ציטוט:
|
כן כי יש לך יומיים להתאושש
|
לשים אותו בסוף האימון (אנחנו מדברים על מתח בסופיניצה)
גם כ3x5? |
ציטוט:
|
מסכים לגבי מסור שהוא לא באותה "רמה" של בנט אובר או טי באר. הרבה יותר מבודד.
אני עושה בנט אובר "גבוה" יחסית, שם את המוט על ספסל וזה הגובה שאני עובד איתו ואני לא מניח על הספסל. אפשר להתווכח אם זה המדוייק / האמיתי / הכי יעיל, בכל אופן ככה אני עושה. |
ציטוט:
מה זה הגוף לא עובד ככה? גם לכופף את המרפקים זאת תנועה שהגוף עושה אם צריך. |
ציטוט:
זה לא אומר שנבחר לצייר אותה לאחד מ3 התרגילים שלנו באימון הבנת למה אני מתכוון מסור הוא תרגיל טוב כתרגיל עזר, כיוון שאנו לא צריכים תרגיל עזר אלא חתירה עיקרית אז עדיף מה שרשמתי אני בטוח שאתה מסכים איתי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ