![]() |
"לגדול ללא עצירות" - שאלה
לפי התוכנית הזאת :http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=82&Page=5
בשבוע הראשון עובדים בטווח של 4-6 חזרות ונחים כ 3 דקות בין כל סט. אבל הבעיה שבגלל המנוחה הארוכה האימון הופך להיות ממש ארוך. איך מתמודדים עם זה? |
לא בהכרח וזה לא חובה 3 דק' עם זה מפריע תוריד ל2.5-2 תלוי בהתאוששות שלך במהלך האימון אם אתה מרגיש מוכן לעוד סט אז תבצע עם לא תנוח עוד... שם המשחק----ניסוי וטעיה
|
ציטוט:
המאמר נכתב כהמלצה והקווים המנחים שבו הם לא תורה מסיני,אם תנוח 30 שניות פחות זה לא בהכרח יפגע בתוצאות שלך,אבל אני מודיע מראש שאתה תצטרך משהו כמו 4-5 מנוחה אחרי סט של דדליפט כבד או סקוואט כבד |
או אחרי סופר סט של סקוואט ופשיטות ברכיים ארבל ימח שמך.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה ממהר לאנשהוא? :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יאיר להב בעצמו אומר שאחרי שעה כבר רמות הקורטיזול כל כך גבוהות שהאימון מתחיל לאבד מהאפקטיביות שלו. בנוסף לזה שמאגרי הגליקוגן כבר מדוללים.
|
ציטוט:
מה שלא קורה באימון משקולות עם מנוחות נאותות בין סט לסט |
ציטוט:
|
הוא דיבר בהתייחסות לצורת האימונים שרוב התאמנים עושים, 9+ סטים לשרירים עם דקה של מנוחה בינהם
אימון כזה של שעתיים לא מומלץ בעיקר כי הוא מטומטם ואהיו בוא 20 סטים לכל שריר :) היה לי אימון שהיה כולו 3 סטים ועדיין הוא היה לוקח לי בסביבות השעה עם כל החימום והמנוחות. וכל הקטע של הקורטיזול הוא נכון ברמה העקרונית אבל כמו כל דבר "מקובל" ניפחו אותו הרבה מעבר למציאות, למתאמן שמתודלק כמו שצריך לפני האימון לא תהיה שום בעיה להתאמן מעבר לשעה וגם שעתיים |
ציטוט:
|
יש הגיון בזה שככל שהמנוחה בין הסטים ארוכה יותר כך אפשר יותר למשוך את האימון.
אני פשוט אנסה ואתן לתוצאות לדבר בעד עצמן. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ