![]() |
שאלה בקשר לחזה בשיפוע
שלום לכולם.
רציתי לדעת אם זה ממש משמעותי אם אני בתוכנית יעשה לחיצה בשכיבה,קרוס ופרפר אז אם אפשר לוותר על לחיצה בשיפוע?או שהיא משמעותית וצריך לשים אותה במקום אחד מהתרגילים קודמים. |
תלוי איזו תוכנית...
|
איזו תוכנית אתה עושה?
|
תוכנית ab
|
ציטוט:
לחיצה בשכיבה זה לכל שריר החזה קרוס זה לחזה תחתון ופרפר זה גם לכל שריר החזה המלצתי לך היא להוסיף לחיצת חזה בשיפוע חיובי עבור החזה העליון. במידה ואתה מתעקש להישאר על שלושה תרגילים לשריר החזה, תוריד את הפרפר ותוסיף את הלחיצת חזה בשיפוע עליון ....... בהצלחה :11: |
שאלה בקשר לחזה בשיפוע
אז קיבלת מוקדם לאללה
אצלנו כל הילדים בשכבה קיבלו מגיל 16.5 ומעלה :):):):)... בקשר לקב"א אתה יכול לדעת אותה אמרו את זה לחבר שלי כי הוא ישב להם מחוץ לחדר של המבחנים במשך 6 שעות בסוף אמרו לו והוא הלך קיבל 56... אני קיבלתי בין 54-56 בגלל שאמרו לי במבחנים שלקחו אותי למודיעין .... |
ציטוט:
יש למישהו עוד דעות? ציטוט:
|
ב ab לפי דעתי כדאי לעשות 3 סטים של לחיצת חזה שטוחה במוט, ולהוסיף 2 סטים של לחיצה בשיפוע ושני סטים של פרפר (עדיף במשקולות).
|
ציטוט:
כל הלחיצות עובדות על כל החזה והקרוס גם עובד כל החזה עכשיו לגבי השאלה שלך תלו באיזה תוכנית אתה עובד אם אתה רוצה להוסיף אז תעשה לחיצה רגילה עם מוט ואת העליון עם דאמבלים אני הפוך ממך יותר מתמקד בחלק העליון זאת אומרת שאת הפלייסים אני עושה בשיפוע עליון אבל זה רק אני |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תרגיל מיותר (בשלב זה)
תלחץ שטוח + פרס זה צריך להספיק לחיצה בשיפוע לא עובדת על חזה עליון, היא מערבת יותר כתף קדמית |
זהו שחלק פה אומרים שזה כן משמעותי וחלק לא אז אני לא סגור על מה לעשות..><
כי למשל אני יעשה דחיקה קרוס ופרפר נרא לי זה דיי משלים טוב לא? |
ציטוט:
אבל עם תעשה ב 30 מעלות זה יעבוד לך על חזה עליון בצורה טובה. |
ציטוט:
תעשה לחיצה שטוחה במוט, לחיצה בשיפוע במוט או עם משקולות, ופרפר (עדיף עם משקולות). |
ציטוט:
ומצד שני חזה עליון לא מעורב יותר |
ציטוט:
ובכלל לא רק אתה השאלה אל כולם. |
ציטוט:
לחיצה בשיפוע עושים בין 30 ל 45 מעלות, אבל ב 45 מעלות הכתפיים עובדות דיי חזק יחסית ל 30. ציטוט:
|
במקום להתמקד בחזה עליון, תעשו פרס.
ואם כבר תרגיל עזר לחזה, שיעבוד על הסיבים התחתונים, כמו מקבילים. |
חחח אני רואה שתשובה מוחלטת לא תיצא מפה |:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ