![]() |
יאללה פרונט ופריסה :]
הארדקור סטייל חח
http://up175.siz.co.il/up1/4ndkn2jmwne2.jpg פריסה שיצאה נחמד http://up176.siz.co.il/up1/nwzmwnzmyimj.jpg נתונים אתם כבר יודעים : 93.5,171,43.6 ועוד חודשיים בן 17 יאללה שיהיה יום טוב =] |
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאלההההההההההההההההההההההההההההההה הה ברזל בראש !!!!ניראה רוצח!!...בידיוק כמו שאני אוהב ליראות........!
|
פצצצצצצצצצצצצצצצצה!!!
חחחחחחחחחח איזה מצחיק זה לראות אותך עומד לייד בחור צנום (בתמונה השנייה) |
מסה טובה, כל הכבוד !
תגיד, בתמונה הראשונה ניראה כאילו המותן שלך רחבה (?) |
פשוט מטורף
מסה מדהימה ועדיין אתה שומר על אסטטיקה מזכיר מאד את סהר (וזו מחמאה) תמשיך עם מה שאתה עושה כי לא נראה שאתה צריך איזה עיצות |
חחחחחחח ההוא בתמונה השנייה יושב מבואס עם פרצוף כזה של " למה נאי כזה שחיף? למה?!"
תמיר ת'יודע מה אני כבר חושב, תמשיך להפציץ עד 105 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) |
:):):נראה טוב אח שלי כרגיל מפלצתת אחי כול הכבוד ובהצלחה עד 105
|
חיה רעה אחי .. מתקדם מיום ליום כל הכבוד
|
חיה לא נורמלית!@, למרות שאני חושב שהתמונות האלה פחות החמיאו לך מהקודמות.
|
באמת גדול... הייתי בטוח שאתה תהיה על א.ש יותר גבוה. בכל מקרה אפשר להמשיך מאסה בכיף!
|
חיה רעה
|
מפלצת מסהההה יהיה מעניין לראות אותך אחרי חיטוב..:)
|
יופי של כתפיים וגב
|
נראה מצויין.
אם אתה שואל אותי כל האפקטים האלה שאתה עורך את התמונה לא מחמיאים לך. אבל שוב- נראה מדהים. |
תודה רבה לכולם =]
בקשר למותן הרחבה - זה ככה שאני במסה, יש לשומן נטייה להצטבר שם אבל בחיטוב הכל יורד משם ואז יש v type הרבה יותר נחמד. בקשר לאפקטים - בתמונה השנייה אין, בתמונה הראשונה שמתי שחור לבן כי רציתי שהתמונה תהיה בסגנון הארדקור חחח, בכל מקרה אני יכול להעלות את התמונה המקורית אם תבקשו. ושוב - תודה רבה לכולכם, יאללה זזתי לאימון גב, דדליפט בייבייייייייייייייייי!!!!!111111111 |
מסכים עם איתן,תמונה פשוטה הכי יפה.
ולגביך,נראה מדהים,יש המון פוטנציאל לרמות גבוהות |
פשוט שור באמת לא צריך תעריכה יותר מחמיא לך רגיל
ופעם הבאה שאתה מצלם תגב תשתדל לא לצלם מלמעלה כי זה נותן אשליה של גב קטן אתה מוזמן לנסות לצלם מלמטה ולראות תהבדל |
אלללה תמיר..:)
|
יפה אחי תמשיך ככה:p
|
שמע לי העתיד שלך ורוד אם תמשיך ככה..
אני מקווה שמתישהו בעתיד נעלה להתחרות על אותה במה. כל הכבוד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ