![]() |
תפריט ad
המבורגר 800 גרם
טונה בשמן (משומר) 100 גרם קוטג` 3% גביע טחינה גולמית כף 15גרם טחינה גולמית כף 15גרם טחינה גולמית כף 15גרם ביצה קשה 2 ביצים טחינה גולמית כף 15גרם טונה בשמן (משומר) 100 גרם סה"כ קלוריות: 3026 קלוריות סה"כ חלבון: 235.9 גרם סה"כ שומן: 221.6 גרם סה"כ פחמימות: 32.6 גרם סה"כ כולסטרול: 1053.7 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 0 גרם שלב תחזוקה עם הכל טוב אני יתחיל להכין את תפריט העמסה |
לא רוצה ליאש אותך אבל לא משהו אתה בטוח שקראת את הספר ?
|
אין פה 3000 קלוריות.
אם כן,אני חותך ת'זיין. |
תיאש אותי :d
ציטוט:
ול avi השתמשת במחשבון של goleango דיי מדויק דווקא |
ציטוט:
אין פה כמעט אוכל. |
קח בחשבון שכל גרם שומן הוא 9 קלוריות....^^
|
אפשרי מאוד, הוא רשם 800 גרם המבורגר - זה קלוריות.
בכל מקרה תבדוק איזה סוג המבורגר אתה אוכל, כי כל האוכל פה חוץ ממנו ביחד מגיע בערך ל- 1200 קלוריות בלחץ אני מאמין |
מה זה התפריט הזה? מה המטרה שיש כ"כ הרבה שומן ??!
|
תפריט לא משו אחי ואין פה 3000 קלוריות
|
ציטוט:
|
כמה אתה שוקל?
|
65 קילו בערך צריך לשקול יום ראשון .....
אני ישנה כמה דברים כדי להחליף את הטחינה גולמית בשמן זית? איזה ירקות מומלץ להכניס ? ודרך אגב חברה 1גרם שומן זה 9 קלוריות יש פה 221גרם שומן ...... |
אם ככה אז זה נראה סבבה מבחינת ערכים, מבחינת רכיבים הייתי מוסיף יותר מזון כמו שמן זית, שקדים אבוקדו וכו' וגם ירקות
|
ציטוט:
תספר לי מה רע בתפריט חוץ מזה שאין ירקות ויש טיפה יותר שומן ממה שצריך.. |
יש פה 3000 קלוריות ועוד איך.
|
חמוד אתה 65 ק"ג
אתה צריך לאכול כל דבר שאתה רואה אין טעם בדיאטה הזו בשלב זה אין חשיבות שתשאר יבש במאסה אם בא לך לנסות אותה תנסה אבל אתה עדיין לא עובד עם משקלים שתוכל לנצל את ההעמסת פחמימות שתתן לך בוסט אנרגיה מה שכן אני יכול להגיד לך הבוסט שתקבל אחרי העמסת פחמימות יותר חזק מכל תוסף שקיים בשוק החוקי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עודד אתה מקבל אחוזים על שוק הבשר ?
ילד כמוהו צריך לאכול לחם ולעשות סקווטים אם הוא ילמד ממש טוב סקווטים ויתקדם שיחשוב על דיאטות כאלה כי מה שיקרה זה שהוא לא יצליח לעלות גרם במשקל כי הוא יהיה עסוק בחישובים של הדיאטה וגם הוא לא קרא שורה מהספר של לייל |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ