![]() |
מכירים את מסעדת הפגודה בטבריה ?
לכל הטבריינים כאן, ובכלל אנשים מהאיזור שמכירים את המסעדה על האוכל הסיני שנקראת פגודה..
אני מתכנן ליסוע לשם במוצ"ש ולהחליף את הארוחה של 8 (הארוחה הגדולה) בצ'יט אכזרי של אוכל סיני :) יש המלצות על סוגי אוכל שכדאי להזמין ? כמה טיפים לפגודאי המתחיל ? תודה מראש |
חחח חיטוב הא
|
אני עדין בקטע של שווארמה
|
נדב, אני מכיר ת'מסעדה, ויצא לי לאכול בה איזה 4-5 פעמים... פעם אחרונה זה היה לפני חודשיים בערך
הקיצר, מסעדה אלופה משהו בסט אחלה אוכל סיני! לא משנה מה, אל תזמין ת'מוקפץ. לא בגלל שהוא לא טוב, חס וחלילה, אלא כי זה נדוש!!! אני ממליץ לך על עוף מטוגן ויש לך מבחר של כל מיני רטבים שבו מטגנים לך אותו... חוצמזה תפריט מאוד עשיר, אני לא זוכר מה היה, אבל העוף הסיני הוא בין הטעימים!!! |
ציטוט:
|
אני טבריני, ומידי פעם יוצא לי לאכול שמה תזמין עוף בסומסום משהו חזק! אמממ אגרול כמובן...בכלל הכל טעים שמה!
|
אחת המסעדות הטובות שמעתי.. מזמן אני מתכנן לסוע לשם
תספר מה היה טעים |
תיסעו ביחד תעשו דייט
|
ציטוט:
|
אכלתי שם שהייתי בן 4 חחחח
אממ תזמין בקר מיוחד/אטריות סיניות/ אגרולים/ מרק חמוץ חריף יש מלא כמעט הכל שם טעים אחי |
הפגודה היא אחד הסמלים של טבריה, מעין מסעדת דגל, חלון ראווה.
האמת היא שאכלתי שם כל כך הרבה פעמים שאישית די נמאס לי. אני הרבה יותר בקטע של שווארמה או המבורגר, כשמדובר בצ'יטינג. ואגב אולי זו הזדמנות להדגיש בפני מי שלא הבין אותי נכון וחושב שאני כל הזמן בולע שווארמות ופלאפלים במאסה - תבינו שאני מדבר רק על צ'יטינג. אני בעד לאכול נכון והרבה במאסה, ולתת צ'יטינג פעם בשבוע, לאכול שטויות כל הזמן זה לא עוזר לאף אחד ולא מזה עולים במאסה. מה שכן, אם עולים מלוכלך (וכבר אמרתי שלדעתי זו הדרך היחידה) ויוצא באמצע השבוע לאכול משהו שהוא לא בתפריט (בתנאי שיש לו חלבון ופחמימה במינון שיחליף את ארוחת השגרה) אני לא רואה בכך שום רע, הרי אתה לא תהייה חטוב יותר אם לא תאכל - אתה במילא לא חטוב! אבל נחזור לעניין. מה שהכי מלהיב אותי בפגודה זה המרקים המעולים שלהם, היתר כדאי שתבקש המלצות מעניני טעם. בתיאבון נדב, תהנה! |
ציטוט:
אני אבוא לפגודה בערך ב 8 על חשבון הארוחה הגדולה .. בקשר להמלצות - המליצו לי על עוף בלימון ועוף חמוץ מתוק, אגרולים אמרו לי גם טעימים .. בקשר למרקים .. כולם אמרו לי שהם מעולים ואני חייב לנסות :) |
ציטוט:
ותראה איך הלכה ההשקעה של האוכל במסעדה..:whistle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ