ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   סוף סוף צ'יט!!!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=6047)

eminemfan 21-02-07 01:40

סוף סוף צ'יט!!!!

טוחנים את הנושא קצת,אבל אחרי חודשיים וחצי של רק מים,ירקות ירוקים בלי מלח,סוכרזית ותפריט של דוגמנית רזיתי מ-93 קילו ל-79.6 (בצבא הייתי 100)וזהו!!!!!!!!!! זה הסוף! יום שני אני נפגש עם גיל למטרה אחרת-הכנה מבחינת כושר גופני למבחנים בקבוצת כדורגל בקיץ,היה סופר קשה החיטוב הזה-מנטלית!אתה נאבק עם עצמך קרבות אימים,לא יאומן עד כמה,moshe b מבין אותך אחי,אתה תותח!לא יודע איך החזקת מעמד כל כך הרבה זמן צריך אופי ברזל!החזקתי את עצמי לא להתפתות והורדתי הרבה שומן,נוזלים ושריר(בקרוב אפרסם תמונות)רואים קוביות עליונות ואמצעיות,למטה לא כל כך.
הרשיתי לעצמי לפנק אותי ואת אחי ב-2 מגשי פיצה לוהטת עם תוספות של זיתים ועגבניה+בקבוק קולה קריר מול משחק בליגת האלופות!!!!! אךךך תענוג!!!!!!! אם מילאן האפסים האלה היו שמים גול הלילה הזה היה יכול להיות מושלם והייתי לוקח 3000 שקל בווינר אבל חפיף,העיקר נהניתי.

shpitz 21-02-07 01:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
טוחנים את הנושא קצת,אבל אחרי חודשיים וחצי של רק מים,ירקות ירוקים בלי מלח,סוכרזית ותפריט של דוגמנית רזיתי מ-93 קילו ל-79.6 (בצבא הייתי 100)וזהו!!!!!!!!!! זה הסוף! יום שני אני נפגש עם גיל למטרה אחרת-הכנה מבחינת כושר גופני למבחנים בקבוצת כדורגל בקיץ,היה סופר קשה החיטוב הזה-מנטלית!אתה נאבק עם עצמך קרבות אימים,לא יאומן עד כמה,moshe b מבין אותך אחי,אתה תותח!לא יודע איך החזקת מעמד כל כך הרבה זמן צריך אופי ברזל!החזקתי את עצמי לא להתפתות והורדתי הרבה שומן,נוזלים ושריר(בקרוב אפרסם תמונות)רואים קוביות עליונות ואמצעיות,למטה לא כל כך.
הרשיתי לעצמי לפנק אותי ואת אחי ב-2 מגשי פיצה לוהטת עם תוספות של זיתים ועגבניה+בקבוק קולה קריר מול משחק בליגת האלופות!!!!! אךךך תענוג!!!!!!! אם מילאן האפסים האלה היו שמים גול הלילה הזה היה יכול להיות מושלם והייתי לוקח 3000 שקל בווינר אבל חפיף,העיקר נהניתי.

חחחחחח....כל הכבוד אחי, שיהיה לך בהצלחה בהמשך גבר:jockey:

eminemfan 21-02-07 01:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shpitz
חחחחחח....כל הכבוד אחי, שיהיה לך בהצלחה בהמשך גבר:jockey:

תודה אח שלי,איך בארה"ב? אני מת להיות שם!!!!!!!!!!

shpitz 21-02-07 01:49

ציטוט:

תודה אח שלי,איך בארה"ב? אני מת להיות שם!!!!!!!!!!

סבבה אחי, אמריקה:jockey:

נו אז יאללה, טוס חביבי, למה אתה מחכה:wiggle:

eminemfan 21-02-07 01:52

אתה עם משפחה שם? אני רוצה לעבוד שם במובינג.

shpitz 21-02-07 01:54

ציטוט:

אתה עם משפחה שם? אני רוצה לעבוד שם במובינג.

עם אחי ויש לי אחות בווגאס..

Nadav19 21-02-07 07:39

בהצלחה במהשך אחי ואני באמת שמח שנהנת מהצ'יט !
אין כמו צ'יט תענוג אחרי שבועיים או יותר של חיטוב מעצבן :)

Moshe 21-02-07 10:48

חחחחחחחחחחחחח
יפה אחי זיינתי אותך במשקל :p אני אמור להיות 78 אבל לא דע היה לי שבוע צ'יט אני מפחד לבדוק יש גם הרבה נוזלים עכשיו אז אחרי שבוע אירובי אני אבדוק שוב בטח או אותו דבר או עליתי קצת.
ואמרת שאתה רוצה עוד 7 קילו מהפעם האחרונה שמדדת מה קרה נשבר הזיין? יאללה תמשיך עוד איזה חודש וזהו שהקוביות יראו בשלמותן...
וגם אני בא אליו ביום שני לעידכון אני בא ב1 בראשל"צ מתי אתה?
שפיץ יש לך Icq? אם כן אשמח לקבל אותו

Bodybuilder 21-02-07 11:18

ציטוט:

כול הכבוד אחי ! יאללה תתחיל להיתאמן כמו שצריך ולעלות נקי:jockey:

NIRAN 21-02-07 11:19

אני לא עושה צי'ט, אלא בהעמסת פחממות מכניס פה ושם קצת שטויות בפיתות... אם כבר אז כבר
אללה מחר העמסה סוף סוף! :)

eminemfan 21-02-07 13:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
חחחחחחחחחחחחח
יפה אחי זיינתי אותך במשקל :p אני אמור להיות 78 אבל לא דע היה לי שבוע צ'יט אני מפחד לבדוק יש גם הרבה נוזלים עכשיו אז אחרי שבוע אירובי אני אבדוק שוב בטח או אותו דבר או עליתי קצת.
ואמרת שאתה רוצה עוד 7 קילו מהפעם האחרונה שמדדת מה קרה נשבר הזיין? יאללה תמשיך עוד איזה חודש וזהו שהקוביות יראו בשלמותן...
וגם אני בא אליו ביום שני לעידכון אני בא ב1 בראשל"צ מתי אתה?

יש לי ב-3 אחי בראשון ביום שני עם גיל-והאייסי הוא 322121221

ניר. 21-02-07 13:41

כל הכבוד אחי
שיהיה בהצלחה בהמשך

shpitz 21-02-07 13:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
חחחחחחחחחחחחח

יש לי מסנג'ר, אני אשלח לך למייל.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ