![]() |
בניתי לי תפריט מאסה - אנא כנסו להצעות ושיפורים
שלום.
פתחתי מקודם פוסט על מהם היחסים שאני צריך כדי לעלות במשקל בצורה נכונה במאסה. נתונים אישים: גיל:18 גובה: 190 משקל:75 bmr של1900 קלוריות להלן התפריט וערכיו: ארוחת בוקר: 100 גרם דגני בוקר – 414 קל' 200 מ"ל חלב – 116 קל' ארוחת ביניים: פיתה – 254 קל' 20 ג' חומוס – 66 קלוריות מלפפון ארוחת צהריים: 200 גרם חזה עוף בגריל – 258 קל' 200 גרם פסטה מבושלת – 311 קל' ארוחת ביניים: 100 גרם דגנים – 414 קל' 200 מ"ל חלב – 116 ארוחת ערב: 100 גרם טונה בשמן – 190 קל' פיתה – 254 קל' 120 גרם קוטג' – 111 קל' אבקת עלייה במאסה - 625 קל' ערכים: חלבון: 172.6 גרם שומן: 54 גרם פחמימות: 494 גרם כולסטרול: 204 מ"ג סיבים תזונתיים: 5.4 גרם סה"כ קלוריות: 3170 |
5.4 גרם סיבים תזונתיים.... זה קצת מידי....
אם אתה באמת מתכוון לאכול מסודר והכל... אז למה סתם לבזבז את זה על כזה תפריט... תוציא את הפיתות מהתפריט ותשים במקום פרוסות לחם מחיטה מלאה... יועיל מכל הכיוונים .. ואם אתה אומר "פיתה זה יותר קלוריות" אז תדחוף 3 פרוסות לחם... נ.ב תעיף גם את ה"דגנים" מהתפריט יש בזה טונות של סוכר ... תשים במקום הדגנים או ברנפלקס \ פייבר 1 או כל פחמימה מלאה מסוג כלשהי אחרת וכמות שתשתווה מבחינת הקלוריות.. נ.ב 2 תוסיף 2-3 כפות שמן זית לתפריט , תפרוס אותן למהלך היום איך שבא לך... אין לך שומן איכותי בתפריט בכלל מקווה שעזרתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכמויות גדולות הוא בעייתי מאד לא סתם בעיה... |
ציטוט:
אני רק יודע שפרוקטוז בכמויות גבוהות מזיק,לא שמעתי על נזק מסוכר לבן. לפותח האשכול:תוריד 60 גרם פחממה ותוסיף שומן על חשבון זה. |
כמה דגני בוקר יש לך?!
למה ביצים אין לך? גבינה כלשהי? ארוחת בוקר הייתי עושה חביתה עם לחם דגנים/מלא או טוסט עם גבנ"צ ארוחת ביניים ראשונה תוציא פיתה תשים לחם או פחמימה איכותית במקום [ש"ש,אורז,שעועית,לחם מלא] ושים חציצ קוטג' ניטרו צודק יש לך המון פחמימה ולא הרבה שומן |
ציטוט:
גם הסוכר בסדר, ההבדל בין הסוכר הלבן לרגיל הוא שהסוכר הלבן זה פרוקטוז+גלוקוז והסוכר הרגיל זה רק קלוקוז, פרוקטוז צריך לעבור תהליך של המרה בגוף אשר מתבצעת בכבד כדי שאפשר יהיה לנצל אותו , ולכן הספיגה שלו תיהיה פשוט יותר איטית, ובקיצור אין בעיה עם הסוכר הלבן. בקשר לתפריט שלך , תוריד פחמימות תעלה שומנים, ותוסיף עוד ירקות. |
ציטוט:
מה מתסף ? ממליץ על מוטיויטמין, אומגה 3, c1000, וקריאטין |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הוא מתאמן חזק הוא צריך הרבה ויטמין c ספורטאים מגיעים גם ל 3 גרם ויטמין c הוא צריך לפחות גרם ובמולטיויטמין אין הרבה, יש אולי 200 - 300 מ"ג אני צורך c + מוטיויטמין + כורכום שיש בו הרבה ואוכל ירקות ופירות אם היה לי כסף הייתי לוקח גם 2-3 ויטמין c1000 |
ציטוט:
אומגה 3 אני לוקח כדור בבוקר וכדור בערב. ה"דגני בוקר" שאני אוכל זה קורנפלקס סטנדרטי מדי פעם אני מוסיף סוכר - לא יותר מכפית. שמעו חברה... אני לא אכלן דגול בכלל ואני מעדיף לאכול מוצרים שהם כביכול יותר "מתפיחים" אז פיתה זו אלטרנטיבה שאני אישית מאוד מעדיף על פני 3 פרוסות לחם. |
ציטוט:
ציטוט:
תשתה 6 כדורים ביום לפחות,אחרת אין טעם בכלל לצרוך אותו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ