![]() |
חלבון על בסיס חלב מעקב את הספיגה ?
אני לוקח את החלבון על בסיס חלב
אך אמרו לי שעדיף על בסיס מים מכיוון שעל בסיס חלב מעקב את הספיגה אמת לאמיתה או מיתוס ??? |
מיתוס אחי .. אין חשיבות למהירות הספיגה שלך החלבון...
|
ציטוט:
מה שכן חשוב לעומת זאת זה לשלב את החלבון עם פחמימה בעלת ערך גליקמי גבוהה. |
:
ציטוט:
למה |
ציטוט:
|
יניב מתכוון כששותים את השייק אחרי אימון
|
ד"א יניב...בא לך לברר לי משהו קטן?
אני יודע שחלב הוא בעל אינדקס גליקמי נמוך אבל בעל אינדקס אינסוליני גבוה אם אני שותה שייק על בסיס חלב אחרי אימון זה יכול להחליף את הפחמימה? |
ציטוט:
אגב ההמלצה של ריפטו אם חושבים על זה ממש לא רעה.. לשתות 4 ליטר חלב. זה יוצא גיינר של בערך 1600 קלוריות עם איזה 120 חלבון ועוד בערך 150 פחמימה.. זתומרת אם הלקטוז לא יגרום לך להיות כל היום בשירותים...:wub1: |
ציטוט:
זה גם מתקשר לשאלה שלך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שלא צריך חלבון אחרי אימון בגלל שבמשך כל היום יש לך חומצות אמינו בדם ומה שחשוב הוא הקפצת האינסולין... בגלל זה השאלה לגבי הקפצת אינסולין.... |
ציטוט:
מבחינת יחסי ערכים זהכמו גיינר אבל נראה אותך שותה 4 ליטר חלב ולא משלשל את החלחולת שלך :) |
ציטוט:
בכל מקרה בקטע של האינסולין אין צורך להקפיץ אותוכי במידה ואכלת ארוחה לפני האימון הוא עדיין נשאר ברמות שמספיקות להתאוששות ולדיכוי קורטיזול אחרי האימון . |
ציטוט:
אני משוכנע כמעט במאה אחוז שמדובר רק על חלבון וכן יש הכרח לפחמימה |
ציטוט:
במקרה ואכלת ארוחה לפני האימון אתה לא צריך לאכול אחרי האימון, ובטח שלא פחמימה בעלת אינדקס גליקמי גבוה, אבל לא יקרה כלום במקרה ותאכל.. ככה שאין מה להפסיד. ובקשר להעלת אינסולין, בזה אני בטוח שאין צורך בפחמימה בעלת אינדקס גליקמי גבוה להעלות את האינסולין לאחר האימון(דרך אגב הוא יעלה גם בעזרת חלבון). |
אוקיי סבבה
|
ציטוט:
בקשר לחלב, אם אני הולך לפי הגיון, חלב מקפיץ תאינסולין אז אמור להיות אותו האפקט כי אינסולין מגביר ספיגה של סוכר לתאים, לא משנה מה מקפיץ אותו, זה מנגנון ויסות. |
ציטוט:
מה קרה????עד לפני איזה שבועיים התווכחת איתי על זה |
יותר משבועיים, מאז חקרתי יותר על הנושא , וטעיתי.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ