![]() |
איך משפיע הקריאטין עליכם?
זה מאוד מעניין אותי כי אני מתלבט האם לקנות קריאטין..
איזה קריאטין אתם משתמשים?אתם מרוצים? יש שינויים משמעותיים? והאם יש ירידה משמעותית בשריר ובנוזלים אחריי שלב ההעמסה? |
אין עליה בכוח, יש שיפור בהתאוששות השריר
|
*אין נוזלים*אין עליה בכוח
*פחות דומס והתאוששות טובה יותר |
ציטוט:
קניתי לפני 20 יום בערך את קראטין מונו של צ'מפיון פשוט מדהים אין לי מילים!! העלתי ב3 -5 אימונים משקל חבל על הזמן זה אומר 3 4 כל יד כמעט בכל השריר לאחר שבועים ראיתי תוצאות חבל על הזמן ממליץ בחום! אבל אל תעשה את שיטת העמסה תיקח פעם אחת ביום ביום עם אימון שעה-שעתיים לפני אימון ביום בלי אימון תיקח בבוקר על קיבה ריקה עם סוכר ענבים כמובן! בהצלחה! |
נאחוי לקחת קראטין אם סוכר ענבים בבוקר?
|
ניסיתי Mono, Swole V2, Green Buldge
לא משפיע |
ציטוט:
זה דיי מבאס אבל בחפיף |
ציטוט:
כנראה שאתה מקרה עבוד אם שום דבר לא משפיע עליך. אבל זה גם מאוד תלוי בתזונה...אכלת טוב באותו זמן שלקחת את זה? |
אני השתמשתי במונו נקי של איזה חברה, עבד עליי מעולה מבחינת כוח, בקטע של ההתאוששות לא הרגשתי הבדל.
בלי סוכר ענבים בלי כלום, לקחתי רק קריאטין. |
ציטוט:
ציטוט:
|
קניתי קריאטין של אופטימום,הרגשתי שינוי בכוח והתאוששות,וגם במסה..
|
1)מלא נוזלים בעיקר בפנים ובבטן בצדדים אני נראה כמו איזה דובי דוב מזל שעוד חודש מתחילים חיטוב
2)קצת עלייה בכוח |
אההההה חחח אז ביגלל זה מחקת את הפנים? מה עד כידי כך פיצץ אותך?מה זה חצי תמונה מחקת..:laugh: :laugh:
*תאכלס גם אותי בזמנו זה פיצץ בנוזלים.. |
ציטוט:
|
אקסטרים:
עליה בכוח, בהתאוששות וגם במאסה מומלץ :wiggle: |
עליה בכח - הוספתי איזה 5 קילו לכל תרגיל, עליה בנפח השרירים העלאתי נראה לי 3 קילו (מתוכם ירדו לי 2), ועליה בהתאוששות אחרי אימון .. זה באמת עובד...
השפיע עליי מצויין, אבל יש לציין שזה רק הקריאטין monohydrate . קניתי קריאטין אקסטרים והוא פשוט חרא, לא עובד עליי בגרוש. הקריאטין יש לו רק יתרונות ... החיסרון היחידי הוא שאתה משתין כל חצי שעה. (צריך לשתות הרבה מה לעשות..) |
לא משפיע
|
ציטוט:
|
סעמק הנה סיבה למה אני לא כ"כ רוצה לקנות קראטין
יש לי נטייה לאגירת נוזלים בפנים..... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ