![]() |
התלבטות בין גיינרים
שלום..אני בן 15 מתאמן קצת יותר מחצי שנה .
בינתיים כבר יש תוצאות לא רעות אבל אני רוצה לעלות טוב יותר במסת השריר.. אני שוקל 55 גובה 165 לא שמן לא רזה..אני מתלבט בין סריוס מאס לsuperheavey weight champion 1200 חשוב לציין שאני לא רוצה לעלות הרבה באחוזי השומן. תודה |
אם תעלה באחוזי שומן או לא , לא תליו רק בגיינר אלא במה ששאתה אוכל כל היום , סה"כ.
והייתי הולך על הסיריוס מאס , גם בלל שאני חובב מושבע של אופטימום וגם בגלל שאני משתמש בו כרגע. |
תראה זה כמעט בלתי אפשרי לעלות במשקל בצורה מהירה בלי לעלות קצת באחוזי השומן
אז אני יוצא מנקודת הנחה שהמטרה שלך זה לעלות במינימום של שומנים שאפשר ולכן , אם יש לך תפריט נכון שמתאים לגוף שלך ואתה מחפש עוד תוסף אז עדיף לך תוסף גיינר בשם n-large 2 זה הגיינר שיש בו הכי מעט שומנים ביחס לאחרים. |
ציטוט:
היה עוזר אם היית מפרט כמה ארוחות אתה אוכל ביום ואם אתה פעיל מעבר לחדר כושר. אם המשקל שלך הוא 55 ק"ג סביר להניח שיש לך נטייה להרזייה ולא להשמנה, ולכן במקומך לא הייתי דואג יותר מדי מלהשמין. במקרה הכי גרוע אתה יכול להוריד ממינון הגיינר ולמנוע השמנה, או לעשות אחרי תקופה מסויימת חיטוב ואז אתה תוריד את השומן העודף די בקלות. אני הייתי ממליץ לך או על הפרוגיינר או על הפרפקט 3000, אם תשתמש בהם כמו שצריך שניהם יעשו את העבודה. יש לך גם אופציה לקחת מוצר חדש. פרוגיינר של חברת פרובודי שהוא ממש דומה לסיריוס מס מבחינת ההרכב. יש בו יחס חלבון פחמימה של 1:4.5 וגם מכיל אנזימים לעיכול טוב יותר (p.a.b.a) וגם מכיל מעט קריאטין. הוא מגיע בשלושה טעמים: בננה, קרם עוגיות ווניל. יש עליו מבצע מאוד משתלם של 2 יחידות ב-420 ש"ח וזה יוצא לך 5.4 קילו כמובן שלכל מוצר יש את ההוראות שימוש שלו וברגע שתחליט נוכל לתת לך את ההוראות המדוייקות. אגב אם אתה מתאמן כבר מעל לחצי שנה והמטרה היא לעלות במסה הייתי ממליץ לך בנוסף לאבקה לעלייה במסה לשלב קריאטין טהור לתוספת כוח והתאוששות. אם יש לך עוד שאלות אני יכול לענות לך כאן או שהכי מומלץ שתתקשר לחנות וימליצו לך שם. 1599-500-590 בהצלחה. |
ציטוט:
|
תודה!
אני כנראה אלך על הסריוס מס . יש בו גם קצת קריאטין נכון? ולגבי הקריאטין הטהור איך משלבים את זה? ועל איזה אתה הכי ממליץ ? |
יש בו גרם אחד של קריאטין ל2 כפות זה משהו ממש מינימלי.
אם עוד לא ניסית קריאטין אני ממליץ לך ללכת על קריאיטין טהור (מונוהידראט). אם אתה רוצה משהו ספציפית לניסיון יש לך את הקריאטין 500 גרם של נייצ'רס בסט שהוא סבבה ויחזיק לך בכיף 3-4 חודשים. השימוש בו מאוד פשוט, זה כפית ( 5 גרם) כל יום. זה גם מוצר בלי טעם ובלי ריח ככה שאתה פשוט שם את זה בתוך הסיריוס מס ולא תרגיש בזה אפילו. אם אתה לא שותה מהסיריוס מס אז פשוט תשלב את הקריאטין בכוס מיץ או משהו כזה.. |
אם אני מזמין 2 שקיות של הסריוס מס 5.5 קילו מה מגיע לי?
2 שייקרים ו90 קפסולות כאלה? |
ציטוט:
אם אתה מזמין דרך האתר תרשום בהערות שאתה חבר פורום ומגיע לך מבצעים. אם זה בטלפון אז תגיד לנציג שאתה מדבר איתו שאתה מהפורום ושמגיע לך מבצעים. |
אוקי תודה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ