![]() |
השינוי הגדול....
לפני:
http://img145.imageshack.us/my.php?i...mag0010ux7.jpg אחרי: http://img113.imageshack.us/my.php?image=img0571fp6.jpg אני באמצע..... |
קשה להבין אם זה אתה או לא אבל אם כן אז יפה מאוד :jockey:
|
נחמד...אבל קשה לראות שינוי משמעותי בגלל סוג התמונה, רואים רק קצת ידיים וזהו...
תן תמונות "חשופות" יותר אחי |
באמת שלא לא רואים שינוי.. וזה בגלל שאתה לא חשוף ומשווה כמו שצריך..
חח תגיד רגע.. אתה גזרת את החולצה בעצמך או משהו כזה? |
בתמונה הראשונה היית שחיף, בשניה אתה נראה יותר מסיבי
מה ההפרש בין התמונות? |
הפנים שלך השתנו משהו כמו שנה,שנתיים??
|
חח רואים שעברו כמה שנים בין תמונה לתמונה
אבל רואים שיש מאסה בתמונה השניה |
עלית מסת שריר ואחוזי שומן , יש שיפור...בתמונת לפני היית עור ועצמות...
תראה תמונות נורמליות של לפני ואחרי בלי חולצה... אבל לפי מה שרואים בהתייחס לפרק הזמן שעבר, השיפור לא כזה ''ביג דיל'' |
כל הכבוד אחי תמשיך לעלות
|
כןן רואים שזה הבדל של שנים !! ....חוץ מזה אפשר להגיד שעלית דיי הרבה אבל תעלה תמונות בלי חולצה כדי לראות אם עלית שומנים אוו שרירים
|
הבדל של שנה וחצי
|
בן כמה אתה?
תראה תכלס בשנה וחצי אפשר להעלות הרבה הרבה יותר תתחיל להקפיד על תזונה נכונה תן מסה עד החורף הבא ואז תחטב ויהיה טוב |
ציטוט:
עם הייתי יודע מה החשיבות של התזונה מפעם הייתי הרבה יותר גדול... והתמונה השניה ששמתי היא מלפני החופש הגדול הייתי שם 72 קילו עכשיו אני 76 ואני עוד 3 וחצי חודשים בן 16 |
רואים שפעם היית שחיף אש ועכשיו אתה בחור קצת יותר גדול
|
רואים שגדלת הרבה יותר ,אי אפשר יותר מזה להבין מהתמונה הזאת !
|
נחמד אחי לא רציני אבל בקטנה עכשיו שאתה יודע איך לאכול כמו שצריך אני מעביר שנתיים קדימה שבה אתה מפרסם תמונות ואתה נראה לא יותר קטן מאליאנה :)
|
לא חשבתה להביא תמונות יותר בעירום?
לא מבינים ככה |
ציטוט:
כמו שאני רואה אתה גם לא אנדו אז אין לך גם מימה לפחד ממש משומן ברמות מגעילות עם אתה רוצה עזרה בבנית תפריט תגיד לי |
אני לא רואה כלום
|
ציטוט:
כי יש לך מותניים צרות יחסית אליו חחח זה יתרון חוץ מזה נראה לי דיי דומה באמת ולנושא: קודם הייתה ממש דק כל הגוף עכשיו אתה נראה רגיל אבל אם כל זה עשית בשנה וחצי זה דיי עלוב בלי להעליב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ