![]() |
משהו טעם פעם את האבקת חלבון הזו?
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1014
טעם פירות טרופיים הזמנתי ואני סקרן לדעת אם זה טעים.....:) משהו ניסה? |
היה לי כזה, לא טעים בכלל. לא מגעיל אבל טעם מאוד חלש ולא טרופי בכלל האמת, איפשהו בין קלמנטינה לאפרסק.
|
בעסה :unsure:
|
אני טעמתי את זה , יש לזה טעם כזה שמזכיר את המשקה אפרסק שמוכרים ביוטבתה.
אבל אם אתה מתכנן לערבב את זה עם פירות בנוסף למים או חלב , אז סבבה כי אתה יכול להגיע לטעם נפלא |
זה מה שקורה שרוצים להרוויח עוד 2 גרם חלבון
נתקעים עם טרופי או וניל |
המוצרים של צמפיון איכותיים מאוד, האבקות חלבון שלהם מהנמכרות ביותר אצלנו ברשת.
לגבי הטעם בעיני הוא חמוד לאלה, גיוון מכל הטעמים שיש לכולם של שוקולד ועוגיות. ההיתרון שיש לך בוא גם יותר חלבון 26 גרם במנה, אתה תמיד יכול גם להכין אותו עם פירות בבלנדר ואז בכלל לשפר את הטעם. שלומיק |
שאלה, צ'מפיון עברו בדיקות מעבדה?
|
ציטוט:
יצא אמין הפתיע הרבה אנשים שחשבו שיש בה יותר שומן/פחמימה ממה שרשום וכמות חלבון תקינה תכלס היא ממש טעימה ולא יקרה |
ציטוט:
**************************** ************************************* ממצאי הבדיקה פר סקופ ל Champion Nutrition(מה שבסוגריים אלו הערכים המקוריים המוצהרים בתווית - כל היחידות הינן בגרמים): חלבון: 21.92 (24) פחממה: 4.96 (4) שומן: 2.144 (2) סה"כ קלוריות: 126.72 (130) אתה מדבר על 26 גרם חלבון למנה? אין פה 22!!!! |
ציטוט:
שים לב, הסטייה עומדת בתקן וגם לאופטימום היו סטיות כאלה (של פחות 1.5-2 גרם חלבון במנה) |
ציטוט:
באופטימום הם מצאו 22.6 במקום 24 שזה עוד סביר... |
ציטוט:
האבקה שנבדקה היא 24 גרם חלבון ויצא 22 שזה תקין זה שיש לצמפיון אבקות של 26 זה נכון אבל לא בדקו אותם, ואני בטוח שהם יעמדו בסטייה אל תכנס לדברים שאתה לא מבין בהם, תתמקד בלשפר את הסקווט שלך... |
ציטוט:
|
מקס אתה חזק אבל עד שאתה תגיע לסקוואט 160 רן כבר יסגור 4 פלטות.
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב ^
אבל לצערך (או לשמחתך) מקס מתקדם כמו טיל כל אימון והוא עוד שבוע-שבועיים כבר סוגר 150.. |
עד עכשיו ממה שראיתי מקס אפילו לא שובר מקביל.
|
ציטוט:
ואתה טועה ומטעה גולשים אחרים בפורום. הלינקים נמחקו , כי בנוסף לזה אתה גם מפרסם אתרים מתחרים. ההודעה צונזרה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ