![]() |
כושר קרבי- 2 תמונות
|
נחמד מאוד אחי =]
בהצלחה! |
סתם שאלה . אתה בן 15 וכבר מתכונן לצבא.?
|
תקשיב בכל מקרה,תחליף נעליים לא חבל על הברכיים?
|
ציטוט:
|
איפה אתה מתאמן? באיזה ארגון ואיזה איזור?
|
יבוא הצבא, ילכו האימונים והתזונה הנורמלית
|
לדעתי סתם בזבוז זמן בכסף הרי זה ברור שלא תישאר בכושר קרבי שלוש שנים עד לצבא זה סתם מיותר..
כושר קרבי עושים מקסימום וגם זה מוגזם שנה לפני גיוס אבל בהצלחה מה אני יגיד לך |
יפה אחי ..
|
ציטוט:
אדיר בין עם זה ביזבוז זמן לבין עם לא זאת כבר החלטה שלי ובעיני זה לא כי כל עוד אני נהנה מזה להפך בשבילי זה ניצול הזמן ולמה אתם חושבים שאני יתאמן ככה 3 שנים רצוף ברור שיהיו הפסקות מדי פעם וחוץ מזה זה בסה"כ פעמיים בשבוע זה בדיוק כמו אימון רק שהוא משלב הרבה אירובי ועוד כמה דברים מהתחום הצבאי הרמה עצמה של האימון לא שונה הרבה מאימון רגיל שלי הכוונה שלי זאת העצימות... מחר אני כבר הולך לאימון השני שלי... |
נראה בסדר..
יש עוד דרך ארוכה.. |
ציטוט:
אבל אתה בכיתה י' לא? בכיתה י' זה אחריי בשטח לא הכנה צבאית לפחות פה זה ככה.. |
יפה אחי תמשיך ככה בהצלחה
|
ציטוט:
יש לנו בחור אחד שעבר גיבושי שייטת ונשאר לו עוד גיבוש אחד והוא פיספס אותו בגלל פציעה אז הוא צריך לחכות לעשות את הגיבוש הזה וזהו, בתכלס הוא אחד הבחורים הכי רציניים שבפגשתי בחיים שלי אחלה בחור ממש תותח אמיתי. בד"כ אנחנו לא עושים זחילות בשטח ודברים כאלה את זה עשיתי רק בשביל התמונה, כרגע אנחנו עובדים הרבה על ספרינטים ובסוף האימון ריצה של 2-3 ק"מ. אנחנו אמורים לצאת עוד שבוע וחצי נראלי לטפס את עזריאלי במדרגות ואמרו לי שיהיו שם עוד קבוצות של אחריי אתה גם תהיה שם? |
ציטוט:
האמת אצלנו האימון שונים מאצלכם לפי מה שאתה אומר אנחנו עושים חימום ריצה איזה קילומטר ככה אולי יותר אחרי זה מתיחות פקלים וכל פעם משלבים דברים אחרים אנחנו אבל דווקא כן עושים זחילה,גם בשטח עשינו אני כולי עם פצעים מזה זחלנו והיה מלא קוצים וכן יש רציניים באחריי אבל לדוגמא עמית לכושר זה הרבה יותר רציני מבחינה צבאית וכושר זה הרבה יותר נוקשה אבל אין מה להשוות זה עולה הרבה הרבה יותר והקטע באחריי זה שזה כמעט חינם זה כמו ערך עליון |
ציטוט:
חחחחחחחח הכי מעצבן אצלנו שיש לנו מין בחור ליצן כזה שעוד לפני האימון הוא מקבל לרד ל100 שמיכה על השטויות שהוא עושה ואז דווקא בסוף האימון הוא נזכר להתחיל לעשות עוד בלאגן ובגללו כל הקבוצה ירדה כל כמה דק' ל20 עד שנגמר האימון לגמרי, בתכלס זה אחלה של דבר וזה מה שחשוב. |
ציטוט:
וכן סה"כ זה מעולה |
קרבי זה הכי אחי =p
נראה לי אתה צריך חיטוב (ככה אני חושב אני לא כ"כ מבין בזה) |
אין מה להשקיע
יהיה מה שיהיה... לך לישון בחדר כושר הכי בריא :) בהצלחה |
ציטוט:
דיאז אני לא צריך חיטוב לפחות לא בשלב הזה יש לי לפחות עוד 5-6 חודשים מסה אם לא יותר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ