![]() |
עזרה|יאללה אז לאיזה שרירים אפשר לעשות סופר סט?
ראיתי אחד עושה יד אחורית וטרפזים לא אמרו שעושים רק לשרירים מתנגדים או תנועות נגדיות לאותו שריר
אבל יש כאלה שעושים לשרירים בכלל לא קשורים איך זה - מישהו יכול להסביר על זה =/ |
למתאמן טבעי? אין צורך בסופרסטים. רק יוריד ממשקל העבודה.
|
הרבה יצאו עלי אבל אני גם לא רואה סיבה למתאמן לא טיבעי לעשות סופר סטים
|
אני עושה 2 סופר סטים בכתפיים.
חוץ מזה לא רואה טעם לעשות סופר סט בגב , חזה או כל שריר אחר. |
ציטוט:
|
אפשר לגוון לפעמים בסופר סט, הדבר היחיד שזה יעיל זהבהקשר של זמן האימון.
אפשר לעשות סופר סט בכל מיני דרכים, אגוניסט -אנטגוניסט , לאותה קבוצת שרירים , לקבוצות שרירים שונות. |
גם סהר "ילד פיצולים".
אני עובד על תוכנית שהבסיס שלה הוא גיוון, בנתיים זה עובד מעולה. השבוע השלישי והאחרון מורכב אך ורק מסופר-סטים ודרופ סטים. |
ציטוט:
אני כרגע בתכנית abcd ומסתייג מתכניות נפח נמוך למיניהן [לגבי רוב האנשים] למטרת מאסה סתם דוגמא אימון החזה שלי מורכב מ: לחיצת חזה במוט 3 סטים שני סטים אחרונים עושה רסט פאוז לחיצת חזה עליון בדאמבלים 3 סטים 30-35 שניות כל סט [גם אם כדי להשלים את זה צריך לעשות חצאי חזרות והחזקות סטטיות] פלייס עליון בכבלים 3 סטים שניים פרפר עליון עם החזקה סטטית בתחתית התנועה [לבטל את אפקט המתיחה] שניים עליון בסמית' כולל חזרות שליליות שניים מכונת לחיצת חזה כולל דרופ סט גם לגב ולכתפיים יש לי משהו דומה מאוד ועדיין לא רואה סיבה טובה לסופר סט [חוץ מחוסר זמן ממש קריטי] |
ציטוט:
|
סופרסטים זה יעיל רק כדי לחסוך זמן
אני עושה סטים של גב/תאומים כתפיים/בטן ביחד זה לא כבד שרירית/מערכתית וזה חוסך זמן בחיים לא הייתי משלב בסופר סט תרגילים כבדים כמו סקוואט/דד או שרירים שעובדים בשתי התרגילים נ.ב rippetoe sucks! |
ציטוט:
ולפותח הפוסט כמו שהשאר אמרו לך תשאר כרגע בלי סופר-סטים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל הוא טירון בדבר השני שבונה מאמן גדול, פסיכולוגיה בסיסית |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סופרסט זה בשביל גיוון למתאמן המשועמם, וכדי לחסוך זמן.
אני הייתי עושה סופרסט של הרחקה אופקית בכתפיים וחתירה בעמידה, וזה הדבר היחיד שהאהבתי בנושא.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ