![]() |
תוך שנה - ניר קיפניס מבלייזר הופך לבודיבילדר (:
|
מהסוג שנשים אומרות עליו "איכס, אני שונאת את כל השרירים המנופחים האלה", אבל בערב, כשהחבר הרופס שלהן תוקע אותן, מוכרחות לחשוב על האיכס הזה כדי לגמור. אני לא משלה את עצמי שבתוך שנה אגיע להיות "מר ישראל" בכבודו ובעצמי, אבל בהחלט מקווה להציג מועמדות לגיטימית לשלבים המוקדמים.
|
זה מינואר.
היום הוא כבר 30% שומן (ירד מ32 אחוז). הוא 130 קילו על 30% שומן, זה ממש סוס!! |
סחטיין על האופטימיות.. שיהיה לו בהצלחה
|
חח לא היתי רוצה להיות במקומו
|
ציטוט:
אני מוכן בכיף לשקול 130 קילו על 30 אחוז שומן. אפשר לרדת 20 אחוז שומן בפחות מחצי שנה בייחוד עם כזה lbm מטורף. תוך פחות מחצי שנה אתה 10 אחוז שומן על 90-100 קילו. זה מטורף! |
בהצלחה
|
:diractor: כרגע הוא סתם שמן מגעיל שמדבר יותר מידי:diractor:
|
חשבתי זה רון קופמן רוצה להתחרות :1eye:
|
כל העסק נישמע נורא מבטיח תאורטית but יש המון מיכשולים בדרך במיוחד שמדובר במישקלים כאלה גבוהים ועם כל הרצון הטוב יהיה לו קשה לרדת במאסת השומן נטו,ונניח שכן תיהיה לו גם בעיה עם עודפיי העור הגדולים שנישארים אחרי ירידה דרסטית במישקל שבתור בודי בילדר תהבא לו קצת בעיה באסטטיקה של הגוף וספציפית הדבר הזה נעלם רק עם הזמן
שיהיה לו בהצלחה |
לפחות שיזריק משהו כדי שיהיה קצת יותר מעניין :ph34r:
|
מעשים לפני דיבורים...
|
אולי בדרך הוא יפצע או יגלה שיש לו בעיה בריאותית כלשהי?
אולי יהיו לו קפלים של שומן והוא יצטרך לעבור ניתוח יקר כדי למתוח את זה? אף אחד לא יכול לדעת מה צופן לו העתיד... מה שכן מעניין באיש הזה זה כל הפילוסופיות שלו לגבי נשים וגברים |
קצת סייקלים פה ושם 50 שורשי גינסנג כל ארוחה
קצת סקווטים קצת בנצ'ים והוא הענק הירוק |
לא יודע מה איתכם, אבל אני הרגשתי פה זלזול בענף פיתוח הגוף...
|
ציטוט:
הם מגזין הומור, יחסית לדברים אחרים (כל דבר שקיים), קבוצות אוכלסיה (כל קבוצה שקיימת) ושאר הדברים שהם מסטלבתים עליהם אז פיתוח הגוף יצא מאוד מאוד נקי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ