ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה|בקשר לתוכנית ab (https://israelbody.com/showthread.php?t=59544)

Disappointed 22-09-09 21:45

שאלה|בקשר לתוכנית ab
 
אממ אני מתאמן מחודש אוגוסט במכון ועכשיו אני רוצה להתחיל מסה, דיברתי עם המאמן שלי והוא אמר לי לעלות משקלים ולהוריד מ-12 ל-10 חזרות, ושעוד שבועיים הוא יבנה לי תוכנית מסה.

זה באמת נחוץ שאני עכשיו יתרגל שבועיים ל-10 חזרות וכל זה?

אני גם מעוניין בקניית אבקת חלבון, מה אני צריך אבקת חלבון או גיינר?

אני גובה 1.75 ומשקל +50

Disappointed 26-09-09 17:19

הקפצה.

Scylla 26-09-09 17:57

אין תוכנית אימונים שונה למסה או חיטוב. יש דגשים מסויימים אבל בגדול אין הבדל, ההבדל הוא בתזונה.
לגבי טווח חזרות - זה נושא לא קטן. בגדול 12 חזרות זה די רע שאתה מתקבע על זה. הייתי ממליץ במצבך לרדת ל8-10 כאשר בסט האחרון לתת משקל יותר גבוה ולהגיע למצב שאתה מגיע למקסימום 8 חזרות שאתה מת, עדיף קצת לרדת מ8.

לגבי אבקת חלבון / גיינר - שניהם שונים בתכליתם. אבקת חלבון באה במטרה נטו להוסיף חלבון לתפריט, כלומר אם אתה לא מצליח לאכול את כמות החלבון המומלצת (סביב 2 גר' חלבון כפול המשקל שלך בקילוגרמים) אז צריך להשלים מאבקת חלבון. יש לה יתרון שהיא נספגת מהר ולכן יעילה לאחר אימון שהגוף צריך לחדש מאגרים, אבל זה לא מה שיעשה הבדלים של שמיים וארץ, תזונה כללית טובה תעשה את זה.
גיינר מתאים לאנשים שלא מצליחים לעלות במשקל לא משנה כמה הם אוכלים, כלומר יש להם בעיה לצרוך כמות גדולה של אוכל שתעלה אותם משקל, אבקת חלבון מכילה רק חלבון בעוד גיינר מכיל גם פחמימות ושומנים ובעצם מהווה ארוחה בפנים עצמה עם ערכים תזונתיים טובים.
יש מקום לציין כי גיינר הרבה יותר יקר מאבקת חלבון (המחירים סה"כ די דומים אבל גיינר יגמר תוך פחות מחודש כנראה, בעוד אבקת חלבון תחזיק לחודשיים, תלוי בשימוש).

יש עוד מקום להרחיב?

עריכה - ראיתי שאתה 1.75 ושוקל 50, ממליץ בחום להתחיל לאכול בעיקר, אם זה לא עוזר אז גיינר הוא הפתרון, במידה וזה מתאים כלכלית.


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ