![]() |
התלבטות לגבי קריאטין
המליצו לי על קריאטין כיוון שהגעתי למצב שבו אני חטוב עם מסה יפה ורוצה להמשיך להתעצב ולהוסיף אולי טיפה מסה אבל מפחד להשמין. (אחרי הרזייה של 40 ק"ג אני מפחד לאכול כמו חנזיר כל פעם שאני מנסה להוסיף מסה אני רואה את העלייה במשקל וחוזר ישר לחיטוב ואני לא מתקדם)
כרגע שוקל 78-79 1.80 11.5-12% ראיתי מלא סוגים של קריאטין , חלק סופחים נוזלים חלק לא דור חדש ופורמולות. רציתי לשאול מה הכי מתאים לי התקציב הוא 400 שקל |
קריאטין מונו.
|
קריאטין מונו, בהמשך אם תרצה ולא תרגיש התקדמות מהמונו ויש לך כסף תוכל להתנסות בפורמולות...
|
על איזה קריאטין מונו ללכת?
ולמה לא להתחיל מהטוב ביותר? הכוונה לפורמולות או לקריאטין דור חדש יש לי עוד שאלה הבנתי שצריך פחמימה בזמן צריכת הקריאטין כדי שהגוף יספוג את הקריאטין יותר טוב מה יכול להיות תחליף הטוב ביותר לסוכר ענבים ככה שהספיגה לא תיפגע |
בלי קשר לספיגה,תשתה עם מיץ.
הטוב ביותר זה קריאטין מונו. |
ציטוט:
|
נחש?טעם.
|
ציטוט:
|
הקיצר אתם אומרים לוותר על כל הפורמולות החדשות וללכת על איזה אופטימום מונוהיידרט?
|
ציטוט:
:boxing: |
חד משמעית מונו
לא פורמולות ולא בטיח (לא כרגע) |
נצל"ש.
יש הבדל בין קריאטין מונו של חברה טובה (אופטימום / צ'מפיון וכו') לבין חברה לא מוכרת יחסית (tlc לצורך העניין)? |
ציטוט:
|
הייתי לוקח אופטימום
|
ציטוט:
אני יכול לקחת 10 גרם קריאטין לערבב אותו עם קילו קוק ולכתוב לך קריאפיור על האריזה עכשיו השאלה היא למי תאמין לחברת יאיר בן משה קריאטין בע"מ או לחברת אופטימום נוטרישן? אני מניח שתסמוך יותר על אופטימום לא?זאת הסיבה שבתוספים מומלץ ללכת על החברות הגדולות והידועות [לטובה]בשוק ביותר |
הפסקה של שבועיים תספיק.!!!
|
ציטוט:
הfda נותן את המדבקת קריאפיור ולא אתה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ