![]() |
איך אני משפר ספרינטים וניתור?
אני רוצה לשפר את הניתור שלי בשביל הכדורסל ואת הספרינטים והזינוק מהמקום בשביל ריצות קצרות כמו 60 ו100. 60 אני עשיתי 7.9 איך אני משפר?
וד"א אני לא הולך לחדר כושר אז יש תרגילים ביתיים? |
ציטוט:
סליחה על הדאבל אי אפשר לערוך |
ציטוט:
כמובן שלהתאמן על הטכניקה עוזר וגם תרגילים לרגליים-סקווט, מכרעיים וכו' וכו'.... בקיצור- 1.לבצע את הריצה ואת הניתור 2.תרגילים לרגליים 5 חזרות ככה... |
תתחיל להתאמן על ספרינטים ועל ניתור,
היום גם אני התחלתי לעשות ספרינטים וניתורים ככה עשיתי: ספרינטים של 15 מטר, 5 סטים ספרינטים משכיבה של 10 מטר, 5 סטים קפיצות צפרדע של 15 מטר, 5 סטים זיגזג של 15 מטר, 5 סטים אני מתחיל מעכשיו לעשות את התוכנית כל שבוע, ומשבוע לשבוע מעלה במרחקים, למשל שבוע הבא אני אעשה 20 מטר... |
יש לי מגרש שיש בו 60 מטר אז לעשות אותו פעם ביום ו5 סטים?
וניתור סתם לקפוץ לסל הרבה פעמים וזה ישפר? |
קפיצות צפרדע זה גם טוב וכן תתאמן לקפוץ לגובה וכאלה דברים...
|
תעשה ספרינטים ברמות התנגדות שונה , בחולות , כביש , דשא ועוד ..
גם סוג של אימון לספירנט. |
אני יכול לומר לך שאני הייתי רץ שישים במשהו כמו 7.7 לפני איזה שנה-שנתיים...
ובזמן האחרון התחלתי לעבוד על הסקוואט והגעתי איתו למשקל של פי 1.5 משקל גוף לחמש חזרות, ואתמול במקרה נתתי ספרינט עם חבר והרגשתי יותר מהיר מפעם. אני מאמין שאם תשפר את החוזק של הרגליים שלך, ותוך כדי תעסוק בספורט שלך (כמובן בלי להגזים עם העומס על הגוף ותת מספיק זמן להתאוששות), אתה תקבל תוצאות טובות. סתם ככה בלי קשר, כשאני הפסקתי לשחק כדורסל והתחלתי לעבוד חזק על הרגליים במכון, אמנם הכוח שלי השתפראבל הניתור שלי (שכבר היה די גבוה מלכתחילה) לא השתפר, אני מאמין שזה בגלל שכבר הפסקתי לנתר.לכן אם תעבוד על הרגליים ולא תבצע את הפעולה שאתה רוצה לשפר זה לא יעזור, למרות שלפי הבנתי זה לא יקרה כי אתה משחק כדורסל, אבל רק ככה פור דה רקורד |
ותגידו אם אני מחזק את הידיים זה גם משפר את הספרינט? היה לי ויכוח על זה עם חבר
|
אינטרוולים,
לניתור סקוואט יכול להיות מצויין, אתה יכול גם לאלתר סקוואט בבית אם אתה לא רשום במכון.. |
סקוואט ישפר לך את הvertical jump.
|
ספרינטים: לשפר רבאק.
|
תחפש בגוגל ויו טיוב אימוני זריזות ,ואימונים פליאומטרים.
|
סקוואטטטטטטטטטטטטטטט
וקפיצות סקוואט |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לי שאלה התערבתי עם חבר על זה
אם אני מחזק את הידיים זה גם תורם לספרינט, כי תראו את אוסיין בולט איזה ידיים יש לו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ