![]() |
ביצים
יש לי בתפריט לאכול בארוחת ערב ביצה שלמה ו2 חלבונים אז אני יכול להחליף את זה בסקופ אבקת חלבון אופטימום עם מים???????? נמאס כבר מביצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
yes you can
|
תודה גבר
|
אחי אבקת חלבון נספגת מהר!
הביצים נספגות לאט יחסית ובגלל זה זה רשום לך כארוחת ערב אחרונה, אני אומר לך את זה בשביל שלא תהיה במצב של פירוק חלבון מהשריר... ואגב על איזה סוג בדיוק של אבקת חלבון אתה מדבר?, כי יש אבקות שיש בהם קזאין שזאת אומרת שזה מספק צריכת חלבון איטית לגוף למשך הרבה זמן (מיועד ללילה) |
ציטוט:
ספיגה איטית בלילה איזה בדיחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ערך ביולוגי זה לא המהירות של הספיגה, זה כמה חומצות אמינו הגוף יספוג בסופו של דבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כשתבין שיש כמה סוגי חלבונים ואחד מהם הוא קזאין, אתה תבין שיש חלבונים שנספגים מהר ויש חלבונים שנספגים לאט ובהזדמונות תן לי קישור לכתבה הזאת שאמרת, אני רוצה לראות מה כתוב שם |
ציטוט:
מהירות הספיגה לא אמורה לעניין אותך. וגם אחרי צום של 40 שעות לא מפרקים גרם שריר(במידה ואכלת לפני כמות מסויימת של פחממות). אז בטח שבטח לא בזמן שינה של 8-12 שעות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני עם vakninmoshe.
|
מתי את הלוקח חלבון זה משמעותי ולכן גם מהירות הספיגה משמעותית. הגוף זקוק לסוכרים כל הזמן. אם אין פחמימה זמינה בדם (=סוכר בדם) אז יש פירוק של חלבון על מנת ליצר את הסוכר הזה. ואם אין חלבון הוא מגיע מהשריר. זה הכל אופן הרעיון. לא כולם מסכימים. בתפריט שקיבלתי כתוב לא לשנות סדר של ארוחת ערב ובוקר, אני מניח שזה מהסיבה הזו.
|
סופסוף אנשים שבמבינים!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ