![]() |
תמונה של ליבנה{:!
אוקיי אז חבר שלי מתאמן אצלו והם הצתלמו ביחד לפני שלושה שבועות בערך...
לדעתי ליבנה יכול לקחת מקום די טוב בתחרות!!! קבלו: http://img518.imageshack.us/img518/6668/dscf1788zu4.jpg העלתי תתמונה הכי טובה... יש עוד כמה, אבל לא נעים לי לפרסם, כי אולי הוא לא רוצה בכלל שיפרסמו תתמונות! ----------------------------------------------------------------- אה ושכחתי להגיד שהתחלתי לאכול כמו שצריך עליתי קצת במשקל איזה 2 קילו גם משהו... אני רוצה להגיע ל66 ולפרסם תמונות! אז יש למה לחכות{: |
חחח איזה מעפן חבר שלך נראה בעיקר לידו.
הרגליים שלו נראות קטנות (לא של החבר):o |
הבעיה של ליבנה זה שאין לו בכלל רגליים :\
|
זה נראה שאין לו אבל יש לו רגלים די טובות...
|
ציטוט:
|
אני לא הייתי מפרסם את התמונה הזו, הוא יצא לא גדול כמו שהוא באמת, חוץ, אולי, מהידיים
|
ליבנה נראה טוב אבל יש לו ידיים קטנות, במיוחד יד ימין וכמו שאמרו, גם הרגליים.
|
מה רגלים לא רואים בכלל רגליים ואי אפשר לראות מהמכנס
|
סוס יש לו גוף קטלני הידיים בטן גב והכל סבבה
בהצלחה! |
ציטוט:
|
תסתכלו טוב טוב לאיזור התאומים בתמונה, המכנסיים לא ממש מכסים הכל, ואפשר לראות חיטובים טובים ובליטה של התאומים, ככה שנראה, רק לפי מראה, שהתאומים בסדר.
|
יאלה יאלה יאלה מספיק לבלבל את הביצים הבן אדם הזה שור! ויש לו רגליים זה שהוא אם מכנס שלושתרבע זה לא אומר כלום..אני עד עכשיו זוכר איך הוא היה ניראה בifbb
אחד המפתחי גוף התותחים של ישראלבודי תודה על התמונה אחי נ.ב מפה אני רואה את התאומים שלו קיצור אנשים הבן אדם תותח |
הוא נראה פשוט מעולה,וכל מי שאומר שלא חי בסרט.
אני שואף להגיע בעצמי למסה בערך כמו שלו,אחד הטובים בארץ. |
לבנה נראה פשוט מעולה ואל תשכחו מי מר ישראל האימיתי בעד 80 קילו ואיך הוא פירק לאבי פלדמן את התחת רק אני לא מבין מהתמונה אם הוא בעליה במסה :?
נראה כי הוא לא גדל הרבה מהתחרות אולי הוא רוצה להמשיך להתחרות בעד 80 וגם יש לו קוביות יותר מדי טובות בשביל עליה במסה בגלל זה אני תוהה. |
מה אתם מזיינים תמוח יש לליבנה גוף סוס
|
ציטוט:
|
הבחור קרנף
|
נראה מצויין.
|
יש לי תמונה במחשב שרואים בערך את הרגלים שלו תמונה לפני שלוש שבועות...
ורואים שיש לו אחלה תאומים{: |
פיי איזה סוס קרנף כמה היקף יד שלו ?! מישו יודע
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ