![]() |
אכילה מייד עם סיום האימון
אני שוקל 80 קילו .
לאחר האימון אני לוקח אבקת חלבון ו6 תמרים. קראתי באיזה מאמר שצריך לאכול אחרי אימון 1.2 גרם פחמימות לק"ג גוף.. זה מומלץ?... |
לא. אתה בכלל לא חייב לאכול אחרי אימון. זה סתם מיתוס.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מספיקה רק פחמימה זמינה. אפשר גם לא לאכול כל היום ובארוחה אחת לנפי השינה לדחוף 3000 קלוריות (בתאוריה כן) |
ציטוט:
להגיד אל תאכל בכלל זה להיות טמבל |
מן הסתם,אבל ארוחה אחרי אמיון זה מיתוס(לעומת זאת ארוחה לפני אימון היא חשובה)
|
ציטוט:
אצלי זה (גיינר) ואחרי 45-50 דקות ארוחה מלאה... אולי אפילו שעה וחצי לא חשוב .. אבל לאכול פחמימה זמינה זה חשוב לאללה ... |
אני למשל אחרי אימון שותה בסביבות ה800 מ"ל מים (חלבון וסוכר ענבים) ואחכ לא יכול להכניס כלום לבטן במשך שעה
|
ציטוט:
שעה שעה וחצי אחרי האימון לדפוק ארוחה בסבבה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תדאג פשוט לאכול אחרי אימון,לא משנה מה,לא משנה כמה.
בהצלחה. ולא צריך להיות פסיכי שאוכל מיד אחרי האימון או אפילו איך שהוא חוזר הביתה. תחזור הביתה תתקלח,ואז תאכל |
נצל"ש
מה הכמות האופטימלית של פחמימה זמינה (סוכר ענבים) אחרי אימון? היה לי דיון עם חבר. וסקופ (של אבקת חלבון) מישהו מדד וכתב שזה איזה 50-55 גר' (משקל של כמות סוכר ענבים שנכנסת שם) נכון? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא אוכל בסיום האימון זה כבר עניין שלך והתוצאות שלך בהתאם |
אם תוכל ארוחה טובה לפני האימון זה מספיק..
רמות האינסולין יהיו גבוהות מספיק כמות הפחמימות גם מספיקה ככה שפחמימה אחרי אימון לא תתרום הרבה בקטע הזה...יש על זה מחקרים מה שכן אחרי אימון זה זמן טוב להכניס פחמימות לחברה שבדל פחמימה נגיד כי כמעט ולא מעורב אינסולין |
אתה לא צריך לאכול מיייד אחרי האימון.. מומלץ עד45 דקות אבל זה גם לא חוק ברזל.. גם אם תאכל עד שעתיים זה בסדר..
|
אני שותה אבקת חלבון+סוכר ענבים אחרי אימון... מומלץ מאוד אחי
תעשה 0.75 xמשקל הגוף שלך שזה הכמות של פחמומות שאתה צריך עם השייק. אם אני זוכר טוב ב100 ג' סוכר ענבים יש 96 ג' פחמימות. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ