![]() |
ספת כושר לילדים :\ לאן הגענו
|
מה הקשר עצוב????
|
מה הבעיה? חוץ מזה שאני לא רואה איך ילד בן 4 - 8 ידחוק 75 קילו...
|
לא על המשקל זה יסכן לילד את ההתפתחות אתה מתאר לעצמך מזה גיל 4 עד 8??
|
בגילאים האלה הרגליים שלו לא יגיעו לרצפה...
|
אני לא חושב שהבנתם לגמרי
המשקל מקסימלי שהספה יכולה להחזיק זה 75 ק"ג זה מדובר על המשקל של הילד! המשקלים שיכולים להרים שם הם מאוד נמוכים כמו שכתוב שם: * משקולת קטנה : gr 66 * משקולת בינונית : gr 160 * משקולת גדולה: gr 312 * מוט : gr 66 |
ציטוט:
לדעתי הרעיון מאוד נחמד כדי שהורים שמתעסקים בתחום יוכלו לצרף את הילדים לאימונים וללמד אותם דרך חיים |
ציטוט:
|
*משקל כולל 8.6 ק''ג =]
|
אבל מה הקשר לשיפור החשיבה?!?!?!?
וכמה כבר זה יכול לתרום לבריאות שלו בגיל כלכך צעיר? |
ציטוט:
סוף סוף פיתחו ספה שמתאימה למשקל שלך ולמשקלי עבודה שלך ! |
אני חושב שזה נחמד דווקא... לפעמים הילדים רוצים גם לחקות את ההורים/אחים ולהתאמן. מה גם שיש הורים שרוצים לדרבן את הילד לעשות ספורט וזה יפה ולהיות יותר פעיל וזה יפה.
אני רואה את האחים הקטנים שלי כל היום יושבים ומשחקים במחשב כמו זומבים וחבל לי שהם לא פעילים יותר ועושים קצת פעילויות וספורט. |
ציטוט:
זכות שאתה בשמחה משתמש בה :glare: |
זה גרוע מאוד לדעתי!
זה יכול להרוס להם את הגדילה הטבעית. ולא קשור לגדילה מבחינת שרירים |
ציטוט:
מסכים! סהר, איך זה יכול להרוס בדיוק? אני מבקש בכל לשון של בקשה שתסביר לי במפורש איך בנץ' אפילו של טון, יכול להרוס לך את הגדילה. |
מה שעצוב זה שעד ימינו ילדים שרצו להתאמן עשו שכיבות שמיכה בחוגי הקראטה למינהם וקיבלו אימון מצויין
עכישו יתנו להם להתשמש במשקולות בטחוניות ששוקלות רבע קילו עם שטווית כאלה. נ.ב ילדים שמתאמנים כוח מגיל צעיר גודלים להיות מאוד מאוד חזקים כי היעילות שרירים גדולה אפילו שהם קטנים וככל שהסיבים גדולים ניתן להרים יותר ויותר משקל. זה יכול להסביר חלק מה""גנטיקה"" |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזה לאן הגענו טוב שלא הציעו שם דאמבלים מתנפחים וכלוב סקוואט מפלסטיק
|
ציטוט:
אז מה, תינוק שיכול לעשות 10 שכיבות שמיכה שקול לאלוף העולם בבנצ' פרס? :sbb2: |
חחחחח הקטע פה זה לא להתאמן זה לשפר את המוטוריקה
|
איזה מוטוריקה ילד בן 4 אין לו עדיין אשכים תרוצה כבר מוטוריקה הוא בקושי מדבר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ