![]() |
גב
http://img200.imageshack.us/img200/2235/dsc01776j.jpg
מתאמן 5 חודשים, שכמעט ולא הייתי רציני, התאמנתי SS מחודש מרץ ועשיתי הפסקה קצרה באמצע החלפתי תוכנית וגיליתי שהיא לא מתאימה וחזרתי לSS ב5 חודשים האלה היו פעמים ששמרתי על תזונה והיו כאלה שלא, כרגע אני לא שומר על תזונה.. שוקל 68 קילו בן 15 |
נראה בסדר, אתה רזה אחי 68? תתחיל לאכול יותר ברצינות
|
גב טוב
אני זוכר תמונות ישנות שלך, התקדמת אתה לא חייב לאכול מסודר, תדאג לחלבון 1.5 +, שומן 1 +, ופשוט תדחף אוכל בלי לספור |
שיפור מעולה! אבל עדיין לא ראיתי סרטון של המיליטרי
|
|
ציטוט:
שומן 1.5 וכל השאר לדחוף פחמימות בכוח סה''כ נראה טוב שמרת על החיטוב והתקדמת תמשיך להתאמן ובעיקר לאכול ותאמין לי תהיה גדול |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט מלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סעמק הילדה שהעלתה את זה לפייסבוק כזתא מטומטמת...
תודה רבה לכולם, החלק הכי חזק אצלי זה הבטן, מי שראה תמונות, וגם החזה.. אבל החלקים שהכי השתפרו זה הגב והרגליים, כנראה בגלל שבss יש הרבה עבודה על השרירים האלו... מקס יש לך פייסבוק או משהו? |
ציטוט:
|
גדשניק זה באמת אתה!?!?!??$@#?%?@%
|
חיובי דניאל אבל תמונה ישנה..
|
ההשפלה:eek:
|
סבבה השפלה השפלה,
תודה לכל השאר על התגובות הרציניות.. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מנוששששששששש
דגדגש"ניק אתה שפתייים של כוס אחי אין לי מה לומר , איזה רגליים של פוטה .. תאמין לי לא ציפיתי ממך אפילו שפתחת תפוסט על זה שגודל לך שיערות על הזין , ואפילו ששיתפת אותנו במהללי הקוקסינל שתקף אותך בתאילנד , לא ציפיתי לזה , הפתעת אותי שמתי לב שאתה עובד על הלחמניות של התחת , יפה רואים שינוי , פעם הבאה שאתה מאמן תטוסיק תוסיף שתי בולבולים שחורים ואחד ביצה בכל צד ואתה מסודר ותוריד תשיער זין הזה ,אשכרה ערווה גידלת שם , ילדים כמוך מורידים תרמה פה יא מקלף קלמנטינות ובקשר לפוסט , די לפתוח כל יומיים אין שינוי |
לא רואה משהו מיוחד
|
לא הבנתי , זה גבר בתמונה עם הצהוב ?
|
אחד המנהלים?
אתם לא מתכוונים לעשות משהו עם שניר הזה? אתם לא שמים לב שהוא נטפל אליי בכל פוסט בלי סיבה? |
שמע אחי,
יש שיפור אבל מאז שהתחלת להתאמן עברו הרבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבה יותר מ5 חודשים אז חאלס לחרטט בקשר לזה ובקשר למשקלים שלך חח כולה אתה רוצה שיבחנו אותך ברצינות או שסתם יתלהבו חחחחח |
תראה איזה תמונות אתה מעלה מה אתה מצפה שהיה התגובות נו באמת
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ