![]() |
אימון גב
מתח זה תרגיל חשוב לגב?
אני עושה מתח וחתירה או מתח ופולאובר אבל אני מרגיש שאני לא עושה טוב את המתח ואין גירוי מספיק.. אני עושה בקושי 5 עליות וזה גם עם הרבה עזרה מהרגליים... אפשר לעשות נגיד באימון גב חתירה ופלאובר?! ואיזה דרך יש להתאמן על מתח |
תחליף מתח בפולי. ברור שזה לא אפקטיבי לעשות מתח אם אתה לא מסוגל לבצע אותו כמו שצריך לטווח חזרות של לפחות 6.
|
אין לי אפשרות לפולי
יש לי משקולות מתברגות.. 2 מוטות קצרים ומוט ארוך ... וספה כמובן |
אה אם אתה מתאמן בבית אז תמשיך במתח אבל תשתדל לשפר את הטכניקה. היו זמנים שאני גם הייתי עושה את המתח גרוע והחלטתי לקחת את עצמי בידיים ובמקום 10 חזרות גרועות הייתי עושה 4 חזרות נקיות ולאט לאט עליתי. תעבוד נכון במתח גם אם זה אומר שתעשה רק אחד או 2. ותתחיל ממנו את האימון כשאתה עוד לא עייף יהיה לך יותר קל להשתפר ככה.
|
תקרא למישהו שיעזור לך, ותסיים 6 חזרות על נקי.
לא מומלץ לעשות מתח ואז בנט אובר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא התכוונתי שלא מומלץ חד משמעית, התכוונתי שעדיף לעשות קודם את הבנט אובר ואז את המתח. לא כזה הבדל, אבל עדיין.
|
ציטוט:
ומקס אתה טועה לדעתי[שוב],כי לא לעשות מתח זו ממש אבל ממש טעות,אפילו עם אתה מצליח חזרה אחת,תעשה הרבה סטים של חזרה אחת,עד שתגיע ל10 סטים,ואחר כך שתצליח כפולות של מתח תוריד תסטים לעט לעט עד שתצליח לעשות 5 חזרות ופה כבר תעשה 2-4 סטים[תלוי בתוכנית]. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פולי/מתח לצורכי פיתוח גוף זה אותו דבר
שילוב של פולי ובנט אובר לא נופל משילוב של בנט אובר ומתח אם מתח היה כל כך יעיל לגדילה היית רואה הרבה יותר מפתחי גוף עושים אותו |
ציטוט:
|
תעשה מקסימום עוד סטים של כל תרגיל גב אחר במקום מתח (אפילו עם זה אומר 6 סטים של בנט אובר) עד שתוכל לעשות 6 מתח לפחות.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ