![]() |
המאמן המבלבל מכה שנית!
כרגיל,המאמן החדש בחדר כושר בלבל אותי.
עשיתי מילטרי(בעמידה כמובן) והוא "חבל להרוס את עמוד השדרה תעשה בישיבה" ואז הסברתי לו שבעמידה העומס מחולק עם הרגליים,ולכן העומס על עמוד השדרה והגב פחות מאשר בישיבה. בעוד שהוא טען שבישיבה עמוד השדרה מקובע ואין תזוזה ולכן עדיף בישיבה. :confused::confused::confused: |
ציטוט:
|
גם לי אמרו את זה פעם
מאמנים בשקל תשעים אין מה לעשות |
ציטוט:
הוא אמר לי שבעמידה הלחץ קודם מגיע לעמוד השדרה ואח"כ לרגליים. יש פה למישהו אסמתכא או רפרנס? |
ציטוט:
googleize it |
ציטוט:
בפעם הבאה שהוא אומר לך את זה תן לו סמכטה לפנים. המשענת מייצבת את הגב אבל לא מונעת לחץ. אם אתה שומר על גב ישר עמידה עדיפה בהרבה |
בישיבה באמת הלחץ גדול יותר על החוליות בגב
כל עוד אתה לא עושה צ'יט אין בעיה בכלל בתרגיל |
אני עובד כרגע על משקל 40 במיליטאריאני ומרגיש לחץ יותר בישיבה, זה לא אסמכתא או משהו אבל בעמידה אתה יכול להקל על הלחץ בגב ע"י זה שאתה שולח רגל אחת קדימה, והברכיים טיפה כפופות, מה שבישיבה אי אפשר כמובן. ברור שזה סוג של צ'יטינג כי חלק מהמשקל באמת נופל על הרגליים, אבל זה מקל על הגב. זו דעתי...
|
בידיוק מה שtoxicity אמר.
אם אתה עושה צ'יט רציני בתרגיל הזה, אני אבין את טענת המדריך. גם לי מדריך אמר את זה. צריך לדעת להתעלם. |
מחכה לשוגררזה,מקס או moo שיתנו לי הסבר ביומכני מדויק:)
|
בעמידה מופעל לחץ של פי 1.5 בערך ממשקל הגוף
בישיבה מופעל לחץ של יותר מפי 2 |
ציטוט:
אני בטוח שיאיר יוכל לארגן לך הסבר טוב למה מיליטרי טוב יותר מעבודה בישיבה אני לראשונה שמעתי את זה ממנו |
ציטוט:
|
תשפיך לו באוזן
|
ציטוט:
|
בישיבה זה באמת לא פרס זה סוג של לחיצת כתפיים
אבל מה שמצחיק שבעמידה בדרך כלל אני מרגיש יותר עומס על הגב מאשר ישיבה. מאוד מוזר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה מילטרי פרס זה הדדליפט החדש? ולתגובה שמעלי - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
בקיצור ..!
עוד מדריך עם שפיך באוזן... |
קיצר אני הכי סקסי פה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ