![]() |
דברים שהמאמן אמר לי - להקשיב לו או להשפיך לו לאוזן?
1.בבנט אובר להביא את המוט מתחת לפופיק
2.היי באר זה לא טוב ודופק את עמוד השידרה אפילו עם ספוג, וחייבים לעשות לו באר 3.נעליים גבוהות (נייק שוקס במקרה שלי) עם סוליה רכה יעשה לי דלקות בסקוואט ועוד משהו, בבנט אובר רואו שעשיתי היום הרגשתי שורף במקום כלשהו בגב העליון במין נקודה כזאת, רציתי לדעת מה זה. תודה. |
ציטוט:
2.לא טוב בכלל 3.עוד יותר גרוע |
תשפיך לו באוזן.
|
גם אני לא הכי מסתמך על המדריכים בחדר הכושר. לכן לפני האימון אני מסתכל על התוכנית להיום, על התרגילים
שאני אמור לבצע ואם משהו לא ברור (או יותר נכון צץ שמעניין אותי לדעת) כל כך אני מסתכל באתרים שונים שמדריכים איך לבצע נכון תרגילים. שם מסכמים את התרגילים מכל הכיוונים. דרך אגב זה לא רק לגבי התרגילים אלא גם למספר סטים שאני צריך לבצע,חזרות וכדומה... |
ציטוט:
זה אומר ששום דבר ממה שהוא אמר לא נכון? והוא גם ראה אותי יורד סקוואט מלא (כמעט) ואמר לי לרדת עד ל90 מעלות וזהו, לא רשמתי גם את זה כי ידעתי שזאת שטות שלא שווה בכלל התייחסות. |
לא יפה אחי,הוא עשה קורס של חודשיים בוינגייט.
|
אם אתה הומו תשפיך לו באוזן.
|
קיצור להקשיב לו או לא?
|
1בסדר
2.להשפיך 3.להשפיך |
ציטוט:
ובבנט אובר רואו שעשיתי היום הרגשתי שורף במקום כלשהו בגב העליון במין נקודה כזאת, מה זה? |
ציטוט:
|
דווקא ב-3 כן הייתי מקשיב לו, עדיף שתעשה עם סוליה שטוחה (כמו נעלי סקייט או אולסטארס) או שתעשה יחף (מה שבטח לא יתנו לך לעשות בחדר כושר), אבל עם נייק שוקס לא כזה להיט.
|
ציטוט:
|
לא אתה לא מבין.
זה לא היה כמו שמרגישים בעבודה כבדה. עבדתי כבר למצב שכמעת נחנקתי, הרגשתי תשרירים פועלים, עשיתי סקוואטים פרסים ועוד דברים ממש כבדים. בבנט אובר עבדתי בעצימות נמוכה והרגשתי מין נקודה\קו\חוט בגב מתחמם כזה, חשבתי שמשהו נגע בי או לא יודע מה, אבל בסט השני זה גם קרה ב2 3 חזרות לקראת הסוף. |
הוא צודק
נייק שוקס זה באמת זבל שיעשה לך דלקות לסקוואט הייתי ממליץ נעל שיש לה עקב והיא קשיחה היי באר לא דופק תגב:s זה שאלה של מה נוח לך ומה המטרה שלך |
תשפיך לו באוזן בכל מיקרה תכניס אותו להריון מיתקדם
|
ציטוט:
חשבתי, שזה קורה רק לי זה מין נקודה כזאת שכואבת בגב עליון כאילו מישהו עקץ אותך? כמה פעמים חשבתי שמשהו עקץ אותי זה כאב כזה של עקיצה בנקודה קטנה אין לי מושג מה זה באמת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם לי זה היה קורה. תשים לב לגב , זה לא כאב טוב אחי! |
אני מקפיד על גב ישר, מה עוד צריך?
מרפקים צמודים לגוף? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ