![]() |
איזה מבנה גוף יש לכם? 3 סוגים יש סך הכול -בבקשה מנהלים כנסו
אם אפשר לערוך את ולעשות שיהיה כמו POLL שאנשים יכלו לבחור ואז יראה סטיסטקה......
יש 3 סוגי גוף או טיפוסי גוף: הראשון - אקטומורף Ectomorphic: characterized by long and thin muscles/limbs and low fat storage; receding chin, usually referred to as slim. מאופיין בשרירים ארוכים ודקים..עם גוף שיש בו שומן דל....בכללי רזה "שחיף" השני מסומורף Mesomorphic: characterized by large bones, solid torso, low fat levels, wide shoulders with a narrow waist. מאופיין ב עצמות גדולות ..גוף מוצק...גוף עם קצת מאגרי שומן...כתפיים רחבות ומותניים צרות השלישי-אנדומורף Endomorphic: characterized by increased fat storage, a wide waist and a large bone structure. מאופיין בשומן מוגבר בגוף ...מותניים רחבות....ועצמות גדולות וכבדות..... הסבר מדוגמן על סוגי הגוף http://www.youtube.com/watch?v=-DlBQ3tLhMc אני בסוג מ"ס 2 מסומורף . אם מישהו רוצה בבקשה תגידו איזה סוג גוף יש לכם.......סתם בשביל הכיף והידע שלי על סוג הגוף שלי...... |
רוב בני האדם הם שילוב של 2 הסוגים..
אני אקטו-מזו |
לפי הדוגמן הזה בקליפ
מס1 הכי קשה לו לתפוס מסה --תכלס רזים או שחיפים הכי קשה להם לתפוס מסה מס2 אין לו בעיה לתפוס מסה ולגדול -- אני,וגם מכיר עוד אנשים בסגנון גוף שלי מסה זה לא בעיה מס 3 הכי קשה לו לרדת במשקל --- פשוט שמנים שצריכים להתאמן הרבה בשביל להרזות |
עולה מסה בקצב טוב
המותניים שלי באמצע גב רחב מאוד יחסית עצמות יחסית קטנות (היקף 18 מפרק יד על גובה 1.63) ושרירים ארוכים קיצר אני בין אקטו למזו |
איך המרואיין התבאס שהדוגמן אמר לו אתה סוג גוף אקטומרף חחחחחחחחח נשפחתי מצחוק
יש לו גוף לדוגמן הזה הה? גוף מטרה נראה לי לבוא ככה למועדון עם גופיה אתה יוצא עם 30 טלפונים של בחורות ומזיין חצי מהבנות במועדון על המקום:) |
איך זה קשור לפיתוח גוף תחרותי אחי|?
|
ואללה לא שמתי לב איפה אני שם את הפוסט בזמן שניסתי לתרגם מאנגלית
טעות..... |
אני גם אקטו-מסומורף.
|
ציטוט:
ויש לזה כל מיני השלכות לסוגים השונים אני גם אקטו-מסומורף אבל אצלי זה יותר מאופיין בכתפיים רחבות מותניים צרים ועליי דיי מהירה במסת השריר,אבל המבנה של השריר הוא דק וארוך! ציטוט:
|
אני איכשהו שילוב של כולם חח
מותניים רחבות התחלתי שחיף קל לי לתפוס מסה יש לי כתפיים רחבות וגף מוצק |
אני אקטומורף...
אבל זה לא כזה נורא...לומדים לחיות עם זה =] |
אני אנדומורף
אבל עם כתפיים רחבות |
אקטומורף עם תאומים
|
ציטוט:
|
אני נראה ומעלה מאסה כמו מזומורפ ומשמין כמו מזו-אנדומורפ
|
אני סתם סקסי
|
|
מאופיין ב עצמות גדולות ..גוף מוצק...גוף עם קצת מאגרי שומן...כתפיים רחבות ומותניים רחבות[באסה עם המותניים. כוסעמק]
זה בדיוק אני :) |
ציטוט:
|
מזו-מורף...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ