ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   כשאין אבקת חלבון (https://israelbody.com/showthread.php?t=58212)

toffi199 15-08-09 22:42

כשאין אבקת חלבון

שלום,

מה עושים אחרי אימון כשנגמרת אבקת החלבון ואין לי אפשרות להשיג?
אחרי אימון אני שותה שייק מכיוון שהשייק מגיע עם חלבון מפורק כדי להזין במהירות את הסיבים של השריר שעבדו בזמן האימון. אך לפעמים היא נגמרת לי והבאר במכון סגור בד"כ בימי שבת.
איזה מזון מכיל חלבון שמתפרק הכי מהר כדי להוות לי תחליף לשייק או לגיינר שאני משתמש?

ניר

DanielML 15-08-09 22:43

אחרי אימון חלבון לא בגדר חובה,אלא הפחמימה.
קח שייק עם סוכר ענבים,ואח"כ בבית תאכל ארוחה טובה של חלבון(דג,עוף...) ופחמימה(תפו"א,פסטה...)

Dream Theater 15-08-09 22:51

טונה במיים

HTS 15-08-09 23:00

טונה במים

lironsD 15-08-09 23:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DanielML (הודעה 898870)
אחרי אימון חלבון לא בגדר חובה,אלא הפחמימה.
קח שייק עם סוכר ענבים,ואח"כ בבית תאכל ארוחה טובה של חלבון(דג,עוף...) ופחמימה(תפו"א,פסטה
...)

מיתוס.

Tamir D 15-08-09 23:17

טונה
קוטג'
...

DanielML 15-08-09 23:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 898902)
מיתוס.

מה מיתוס בזה? הגוף צריך גלוקוז בשביל נשימה תאית

moo 15-08-09 23:31

חסר מה לאכול ?
טונה/בשר/ביצים/קוטג'
לחם/פסטה/אורז/תפוחי אדמה/בטטות
טחינה/שמן זית/שקדים/אבוקדו/חמאת בוטנים

באמת...

נעל 15-08-09 23:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 898902)
מיתוס.

לך תתוכח גם עם מרצה שהיה לי שהוא דוקטורט לפיזיולוגיה של המאמץ וצורך שייק חלבון עם סוכר ענבים אחרי אימון אירובי קל של שעה.
[לטענתו הגוף במצב קטבולי וצריך לצאת מהמצב הקטבולי עם תום האימון וכך לתת לגוף את התנאים האידיאלים להתאוששות..]
הוא סיים ריצה של 80ק"מ ד"א.

אז תפסיק לצאת עם ססמאות חרטא כולשהן.

בנוגע לחלבון עוד יש וויכוח אבל לפחמימה פשוטה לא, תנסה לסיים אימון בלי לצרוך מזון כולשהו וללכת לעבודה כולשהי שהיא אפילו במעט פיזית בלי לאכול כלום ותראה איך תרגיש.

Melamed 15-08-09 23:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 898948)
לך תתוכח גם עם מרצה שהיה לי שהוא דוקטורט לפיזיולוגיה של המאמץ וצורך שייק חלבון עם סוכר ענבים אחרי אימון אירובי קל של שעה.
[לטענתו הגוף במצב קטבולי וצריך לצאת מהמצב הקטבולי עם תום האימון וכך לתת לגוף את התנאים האידיאלים להתאוששות..]

בנוגע לחלבון עוד יש וויכוח אבל לפחמימה פשוטה לא, תנסה לסיים אימון בלי לצרוך מזון כולשהו וללכת לעבודה כולשהי שהיא אפילו במעט פיזית בלי לאכול כלום ותראה איך תרגיש.

מחזק אותך אתה לא מבין עד כמה למדתי את זה על בשרי
לפני כמה זמן הייתי באילת והיה שם ארוחת בוקר וערב והתאמנתי מיד לאחר ארוחת הבוקר כדי שיהיה לי אנרגיה בקיצור אחרי שסיימתי את האימון הרגשתי כאילו ירו בי 200 פעם בקושי זזתי הרגתי כל כך חלש ולמדתי כמה זה לא טוב לאכול אחרי אימון פחמימה פשוטה...
אז לירון אל תהיה כמו תוכי ותגיד כל הזמן מיתוסים כי זה לא נכון!

JaSoN.B 16-08-09 01:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 898952)
מחזק אותך אתה לא מבין עד כמה למדתי את זה על בשרי
לפני כמה זמן הייתי באילת והיה שם ארוחת בוקר וערב והתאמנתי מיד לאחר ארוחת הבוקר כדי שיהיה לי אנרגיה בקיצור אחרי שסיימתי את האימון הרגשתי כאילו ירו בי 200 פעם בקושי זזתי הרגתי כל כך חלש ולמדתי כמה זה לא טוב לאכול אחרי אימון פחמימה פשוטה...
אז לירון אל תהיה כמו תוכי ותגיד כל הזמן מיתוסים כי זה לא נכון!

רגע אז כאילו אתם אומרים שכדי שיהיה אנרגיה אחרי אימון חייב פחמימות?אני רק רוצה לבדוק עם הבנתי את מה שכתבת אחי...

radio111 16-08-09 02:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 898948)

אחרי אירובי כן, אחרי אנארובי אני בספק...כמובן שפחמימה עם חלבון נספגת הרבה יותר טוב, בכל מקרה אתה אוכל אחרי אימון כדי להקפיץ אינסולין, אם הארוחה שלפני האימון הייתה טובה אתה יכול אפילו לוותר על הארוחה שמיד אחרי האימון...

menib13 16-08-09 02:33

טונה בשר ביצים גבינות לא חסר אחי

hachem-01 18-08-09 01:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toffi199 (הודעה 898868)
שלום,

מה עושים אחרי אימון כשנגמרת אבקת החלבון ואין לי אפשרות להשיג?
אחרי אימון אני שותה שייק מכיוון שהשייק מגיע עם חלבון מפורק כדי להזין במהירות את הסיבים של השריר שעבדו בזמן האימון. אך לפעמים היא נגמרת לי והבאר במכון סגור בד"כ בימי שבת.
איזה מזון מכיל חלבון שמתפרק הכי מהר כדי להוות לי תחליף לשייק או לגיינר שאני משתמש?

ניר

לדעתי חלבון מיד אחרי אימון ואפילו אם תוסיף גלוטמין זה מעולה להתאוששות שריר מהירה..אבל אם אין פעם אחת אז מה לא ביג דיל להפך הפסקה קלה מורידה לחץ מהכליות...אגב יש שקים חסכונים בישראלבודי. חלבוון מן הטבע חזה עוף טונה כתף 5 ווכו יותר טובים בתמיד ובמיוחד לפני תחרות אבל לוקח להם טיפה יותר זמן להגיע למטרה (שריר)

Nitro Speed 18-08-09 01:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 900486)
לדעתי חלבון מיד אחרי אימון ואפילו אם תוסיף גלוטמין זה מעולה להתאוששות שריר מהירה..אבל אם אין פעם אחת אז מה לא ביג דיל להפך הפסקה קלה מורידה לחץ מהכליות...אגב יש שקים חסכונים בישראלבודי. חלבוון מן הטבע חזה עוף טונה כתף 5 ווכו יותר טובים בתמיד ובמיוחד לפני תחרות אבל לוקח להם טיפה יותר זמן להגיע למטרה (שריר)

וזה משנה כי?...

digidigi 18-08-09 13:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שניר אליוף (הודעה 899046)
אחרי אירובי כן, אחרי אנארובי אני בספק...כמובן שפחמימה עם חלבון נספגת הרבה יותר טוב, בכל מקרה אתה אוכל אחרי אימון כדי להקפיץ אינסולין, אם הארוחה שלפני האימון הייתה טובה אתה יכול אפילו לוותר על הארוחה שמיד אחרי האימון...

ארוחה לפני אימון צריכה להיות עם פחמימות ולא פשוטות כגון אורז פתיתים עם איזה עוף
ארוחה מיד לאחר אימון פחמימה מהירה בתוספת חלבון (מה שאני עושה שייק עם סוכר ענבים )
וחצי שעה לאחר מכן ארוחה עשירה בפחמימות מורכבות עם חלבונים טונה עם לחם ודברים כאלה

radio111 18-08-09 14:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי digidigi (הודעה 900637)
ארוחה לפני אימון צריכה להיות עם פחמימות ולא פשוטות כגון אורז פתיתים עם איזה עוף
ארוחה מיד לאחר אימון פחמימה מהירה בתוספת חלבון (מה שאני עושה שייק עם סוכר ענבים )
וחצי שעה לאחר מכן ארוחה עשירה בפחמימות מורכבות עם חלבונים טונה עם לחם ודברים כאלה

את הארוחה שאחרי האימון אתה אוכל כדי להקפיץ חזרה את האינסולין, אם אכלת טוב לפני ובזמן טוב, אתה לא תהיה כזה זקוק לארוחה המיידית שאחרי האימון...אבל אם כבר כן בתור ארוחה מיידית אחרי אימון שייק עם סוכר ענבים יהיה טוב.

JaSoN.B 18-08-09 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 900486)

גלוטמין זה אחד הדברים! אני קונה אותו כתוסף בניפרד ולוקח מנה( כפית שזה 5 גר') ישר לאחר אימון :) דואג להתאוששות בוב'לה :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ