ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   בעיה עם הגב (https://israelbody.com/showthread.php?t=582)

Ori-Silver 23-09-06 20:45

בעיה עם הגב

ברוך ה התברכתי בגנטיקה ממש טובה בגב ושהמשכתי להתאמן והוא ניהיה ממש גדול שלא היה פרופורציות לבין שאר השרירים עכשיו לפני בערך שלושה חודשים הפסקתי לעבוד עליו ועכשיו אני בדיוק מסיים חיטוב והפלג גוף עליון ממש פרופורצינלי כי הגב ניהיה קצת יותר קטן וכל שאר השרירים בעיקר הידיים גדלו המון עכשיו אני חוזר להתאמן על עלייה במאס איך אני יכול להתאמן על גב בצורה שתאפשר לו לשמר את מה שיש בלי גדילה נגיד אני עושה 2 סטים לגב של 15 חזרות באימון Ab זה סבבה בשביל בשביל לתחזק את מה שיש ?

Gamerrrrr 23-09-06 20:46

האאא?? מה אתה אדיוט?? גב לא מפקירים, איך אמר פעם נאצר אל סובטי: אין שופט Bb בעולם שיוריד לך ניקוד על גב גדול מידי.
אחי גם כנראה במסה צברת שם נוזלים ושומן, לכן הוא נראה לך גדול יותר, ופורציונלית לא מתאים, בכל אופן לדעתי אין כזה דבר להפקיר חלקים

Ori-Silver 23-09-06 20:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
האאא?? מה אתה אדיוט?? גב לא מפקירים, איך אמר פעם נאצר אל סובטי: אין שופט Bb בעולם שיוריד לך ניקוד על גב גדול מידי.
אחי גם כנראה במסה צברת שם נוזלים ושומן, לכן הוא נראה לך גדול יותר, ופורציונלית לא מתאים, בכל אופן לדעתי אין כזה דבר להפקיר חלקים

חחח אחי אני אוהב את זה ככה שהידיים גדולות והכל ממש פרופורצינלי והגב שלי היה ממש ענק ביחס לשאר השרירים בלי קשר לנוזלים ושומן ויש לי עיין לדברים האלה בקיצור נשמע טוב התוכנית שלי בשביל להשאיר את הגב במקום?

Gamerrrrr 23-09-06 20:51

אני יגיד לך מהניסיון שלי, כל עוד אני עובד על גב, אפילו מתח כמה סטים טווח חזרות גבוה, הגב גדל

Ori-Silver 23-09-06 20:53

ציטוט:

אני יגיד לך מהניסיון שלי, כל עוד אני עובד על גב, אפילו מתח כמה סטים טווח חזרות גבוה, הגב גדל

כן זה גם אצלי בול ככה לפני שהפסקתי לעבוד על הגב הייתי עושה 3 סטים גב במתח והוא פשוט ניהיה עוד יותר גדול

Takima 23-09-06 20:54

וגם אצלי זה ככה

Troya 23-09-06 21:20

גם אצלי זה ככה :)
בקשר לשאלה עדיף שתעבוד בטווח נמוך יותר 8-12

Ori-Silver 23-09-06 21:23

אני פשוט רוצה לגרום שתתרחש מאט היפרטרופיה כדי לשמר את מה שיש

Daniel-Barak 24-09-06 10:10

אם מ-3 סטים של מתח לגב, הגב שלך גדל (מעולה, אבל לא במקרה של שימור), אז נראה לי שאפילו סט אחד, אם בכלל, יגרמו לך "לשמר" את הגודל של הגב, בזמן שאתה תמשיך להתאמן על שאר השרירים, והם יתגדלו.

Shirel 24-09-06 12:04

אז כמה חזרות אתם עושים לגב
8-12?

shahaflol 24-09-06 14:21

אני מסכים עם גיימר בקטע הזה... קח אותו לדוגמא - הגב שלו ממש ממש גדול לעומת שאר הגוף ( בלי להעליב גיימר) אבל זה לא נראה מוזר ולא מכוער. גב גדול זה סבבה, חוץ מזה לדעתי אם בא לך לצמצם פערים תן דגש יותר על חלקים אחרים אבל אל תזניח את הגב, תתאמן עליו כמו שצריך ושיגדל בכיף.

Gamerrrrr 24-09-06 18:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
אני מסכים עם גיימר בקטע הזה... קח אותו לדוגמא - הגב שלו ממש ממש גדול לעומת שאר הגוף ( בלי להעליב גיימר) אבל זה לא נראה מוזר ולא מכוער. גב גדול זה סבבה, חוץ מזה לדעתי אם בא לך לצמצם פערים תן דגש יותר על חלקים אחרים אבל אל תזניח את הגב, תתאמן עליו כמו שצריך ושיגדל בכיף.

לא נעלבתי אחי, הוחמאתי

אליאב קרייסלר 24-09-06 19:05

איזה שטויות , איך אתה מצפה להראות גדול ככה?
גב ענק זה מה שעושה אותך קיר...
אני בעד זה שצריך לעבוד על כלכלכל הגוף , גם אם הגב שלך 120 סמ'' , והידיים 35...

Psychopath 24-09-06 19:08

ציטוט:

צודק אבל יש שופט BB שיוריד לך ניקוד על חוסר פרופורציה

אבל איתי צודק גב לא מפקירים ואני לא יודע איך הגעת למצב שהוא ממש גדול ולא פרופורציונלי..
בכל אופן אתה יכול לשים עליו פחות דגש.. לעבוד עליו עם מספר סטים שעובדים על שריר קטן.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:38.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ