![]() |
דברים שצריך להקפיד פעם בכמה זמן
כמו נגיד הפסקה של 5 ימים בערך באימונים שעושים פעם בחצי שנה בערך... קיצור מה עוד יש?
|
לנקות את האוזניים עם קיסמים כל כמה ימים .
ללכת לבדיקת שיניים כללית פעם בחצי שנה. להתגלח לפחות פעם בחודש. |
שמת לב שעם כל יום שעובר אתה פותח אשכול מפגר יותר ויותר?
|
חחחחחחחחחחחחחחח
ציטוט:
חחחחחחחח הרגת אותי עם הלנקות אוזניים :d |
שמעו אם כבר להגיד משהו לא קשור לפחות שיהיה מצחיק
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שמן דובון...בלע סבון...וגילה...שאין בו מספיק חלבון |
לפתוח פוסט מטומטם :)
|
"דברים שצריך להקפיד פעם בכמה זמן"
אומר לך ההיפך : מבחינתי דברים שצריך להקפיד כל הזמן. סתם לצורך העניין : לועגים לך פה משום הכותרות שלך לא ענייניות. או במילים אחרות תהיה ספציפי. אם אתה מדבר על אנשים שמתאמנים בחדר הכושר ואני מניח שלזה היתכוונת אז צריך להקפיד על מספר דברים : 1. כמו שאמרת לקחת מספר ימים של חופש בהתאם לרמתך. חייב לקחת חופש מדי פעם כי הגוף צריך את זה. 2. להקפיד שאתה מבצע את האימונים בהתאם לרמתך האישית ולא חיקוי של מפתחי גוף למיניהם. 3. לאכול נכון אחרת לא תיראה את התוצאות שהצבת לעצמך.(פה יש כאלו שיחלקו על מה שנאמר במשפט זה) 4. צריך להקפיד לשמור על סבלנות ולא למהר. פיתוח גוף זה מרתון אחד ארוך. 5. לקרוא הרבה רק ככה תפסיק לשאול שאלות מטופשות (מבלי לפגוע). ככל שתיקרא יותר תדע יותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הייתה לך בחורה, הייתה מדבר אחרת |
ציטוט:
http://www.beok.co.il/SelectedArticl...ArticleID=7474 וסתם צחקתי עם הקטע של הזין.. אנשים פה רגישים.. |
ציטוט:
בלי קשר צחקת או לא,בחורות וכל בן אדם אחר לא אוהב לראות שעווה באוזניים של אנשים אחרים,כי זה מגעיל,במיוחד כשאתה מדבר עם אותו בן אדם. אם היו אומרים לך שלהסתובב עם דילדו על הראש זה בריא,היית עושה את זה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רק אני מנקה אוזניים במקלחת עם האצבעות, בלי כל קיסמים ושטויות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל את 5 יכלת להגיד טיפה יפה יותר... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ