![]() |
שיגעתם אותי כבר!
יש הרבה דעות בפיתוח הגוף,שמבלבלות אותי רצח!!!!
חלק אומרים תעשה ss/fbw וכאלה חלק אומרים תעשה abcd/e מה הכי טוב והכי כדאי? |
אני עושה ככה
אני אוסף כמה שיותר מידע מספרים .מהאינטרנט ..ומסרטים של בודי בלדירים מקצועים ואז אני בונה לי תוכנית שאני צריך כמבון שאתה צריך מטרה (הכי טוב סתכל במראה על הגוף ותראה מה יש לשפר) אני התחלתי להתאמן בערך שבועיים ככה אחרי שלא התאמנתי שנים וקבעתי לי מטרה ובאיזה קבוצת שרירים אני רוצה לפתח ואיפה אני רוצה להוריד שומן כמובן גם באוכל ......בניתי תוכנית אני לא משתמש בפרוטאינים ושיקים .... |
ג'וש אתה מדבר שטויות
קישקאשטא,דיי להיות חזיר ,על כל אחד עובד משהו אחר,אינדבדואלי,תנסה תכנית בנפח גבוה,וכאלו בנפח נמוך,וץראה מה עובד עליך הכי טוב,כל טוב שיהיה לך |
כמו שrosilio אמר על כל אחד עובדת תכנית אחרת אחי .. תנסה כמה תכניות ותראה מה משפיע עליך הכי טוב !
|
ציטוט:
זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיי , פשוט אין לי כוח למרוח את כל הדף ב"חחח" . אתה בונה תוכנית על פי מה שבודיבידלר מקצועי עושה? |
ציטוט:
ואני יעשה את זה במקומך: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי עושה עוד אבל חבל על הזמן |
הבעיה היא לא בשאיפה להגיע למשקלים שלהם , הבעיה היא לעבוד בשיטות שהם עובדים.
חוץ מזה מה שמראים בסירטונים לרוב זה שטויות. |
תעבוד לפי הנורמות
תתחיל עם fbw תתאמן כמה חודשים תכיר תמכשירים תשרירים שלך. תראה אם מתאים לך ואם בהמשך יהיו לך יותר ימים להקדיש לאימונים תעבור ל ab... תעבוד לינארי ורגיל ובלי כל האימונים האלה של ה ss וכל זה כי צריך ספוטר ומישהו שידריך אותך עליהם שלא תגרום לך סתם פציעות.. ואין עדיין שום הוכחה שהם עובדים לעומת התוכניות הפשוטות והרגילות שכבר ידוע שהן עובדות ויעזרו לך לצבור מאסה ולהתחזק עם גיוונים בתרגילים ומכשירים. ( בטח עכשיו כל מעריצי ה ss חלאס שיגעתם עם השיטה כשעדיין אין הוכחות ודאיות שהיא עובדת וכן לדעתי מאוד מסוכן לעבוד איתה לבד)
|
Abcde זה רעיון מצויין אם המטרה שלך זה להתקדם פחות ויותר לאט.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש עוד הרבה דברים גרועים בשיטת אימונים הזו, אני לא אכנס אליהם כרגע, אבל בעיקרון בהשוואה לשיטות אימונים אחרות זה אומר להתקדם פחות ולאט יותר. |
ציטוט:
אני עובד עם התוכנית הזאת כבר שנה, לפני כן עשיתי fbw,ab,abc וגדלתי טוב מהתוכנית. אתה לא חושב שעל כל אחד תוכנית אחרת משפיע הכי טוב? |
ציטוט:
לא, אני לא חושב שעל כל בנאדם יש תכנית שעובדת יותר טוב כי מנגנוני ההסתגלות, האנטומיה, מבנה השריר והעצם הם דומים אצל כל האנשים ולכן עקרונות האימון דומים אצל כל האנשים. צריך לבחור תכנית שמתאימה לרמת המתאמן וככזה ליכולת ההתאוששות שלו, שתיצור את ההתקדמות הגדולה ביותר שאפשר לאורך פרק הזמן הנתון. פיצולים לא עונים על הדרישה הזו. |
ציטוט:
אני עובד abcde בעיקר מהסיבה שקשה לעבוד רגליים עם כל שריר אחר... בתוכנית זו לא בעיה לבודד רגליים. |
ציטוט:
|
עזוב את זה שאין שום הוכחות שהיא עובדת כמו שצריך .... היא תוכנית משעממת ברמות אחרי חודש אנשים ינטשו אותה אי אפשר לעשות אותם תרגילים שנייםם
|
מקפיץ!
|
ציטוט:
תפסיק לחרטט גבר. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ