ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שיגעתם אותי כבר! (https://israelbody.com/showthread.php?t=58050)

קישקשתא 11-08-09 21:41

שיגעתם אותי כבר!

יש הרבה דעות בפיתוח הגוף,שמבלבלות אותי רצח!!!!
חלק אומרים תעשה ss/fbw וכאלה
חלק אומרים תעשה abcd/e

מה הכי טוב והכי כדאי?

josh76 11-08-09 21:53

אני עושה ככה

אני אוסף כמה שיותר מידע מספרים .מהאינטרנט ..ומסרטים של בודי בלדירים מקצועים
ואז אני בונה לי תוכנית שאני צריך

כמבון שאתה צריך מטרה (הכי טוב סתכל במראה על הגוף ותראה מה יש לשפר)

אני התחלתי להתאמן בערך שבועיים ככה אחרי שלא התאמנתי שנים
וקבעתי לי מטרה ובאיזה קבוצת שרירים אני רוצה לפתח ואיפה אני רוצה להוריד שומן
כמובן גם באוכל ......בניתי תוכנית

אני לא משתמש בפרוטאינים ושיקים ....

rosilio 11-08-09 22:07

ג'וש אתה מדבר שטויות

קישקאשטא,דיי להיות חזיר ,על כל אחד עובד משהו אחר,אינדבדואלי,תנסה תכנית בנפח גבוה,וכאלו בנפח נמוך,וץראה מה עובד עליך הכי טוב,כל טוב שיהיה לך

king l8 11-08-09 22:56

כמו שrosilio אמר על כל אחד עובדת תכנית אחרת אחי .. תנסה כמה תכניות ותראה מה משפיע עליך הכי טוב !

WEST $ SIDE 11-08-09 22:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי josh76 (הודעה 896196)
אני עושה ככה

אני אוסף כמה שיותר מידע מספרים .מהאינטרנט ..ומסרטים של בודי בלדירים מקצועים
ואז אני בונה לי תוכנית שאני צריך

כמבון שאתה צריך מטרה (הכי טוב סתכל במראה על הגוף ותראה מה יש לשפר)

אני התחלתי להתאמן בערך שבועיים ככה אחרי שלא התאמנתי שנים
וקבעתי לי מטרה ובאיזה קבוצת שרירים אני רוצה לפתח ואיפה אני רוצה להוריד שומן
כמובן גם באוכל ......בניתי תוכנית

אני לא משתמש בפרוטאינים ושיקים ....

זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיי , פשוט אין לי כוח למרוח את כל הדף ב"חחח" .
אתה בונה תוכנית על פי מה שבודיבידלר מקצועי עושה?

haim15 11-08-09 23:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 896250)
זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיי , פשוט אין לי כוח למרוח את כל הדף ב"חחח" .
אתה בונה תוכנית על פי מה שבודיבידלר מקצועי עושה?

מה אתה רוצה? הוא רואה את קולמן עושה 5 סטים מפציצים של סקוואט אם 150+++ משקל אז הוא רוצה גם. חחחחחחחחחח ברצינות זה אחד הדברים הכי מפגרים שנאמרו פה בזמן האחרון והקטע שהוא לא ניסה להצחיק הוא כתב את זה ברצינות!
ואני יעשה את זה במקומך:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הייתי עושה עוד אבל חבל על הזמן

WEST $ SIDE 11-08-09 23:16

הבעיה היא לא בשאיפה להגיע למשקלים שלהם , הבעיה היא לעבוד בשיטות שהם עובדים.
חוץ מזה מה שמראים בסירטונים לרוב זה שטויות.

Furybone 12-08-09 02:55

תעבוד לפי הנורמות

תתחיל עם fbw תתאמן כמה חודשים תכיר תמכשירים תשרירים שלך. תראה אם מתאים לך ואם בהמשך יהיו לך יותר ימים להקדיש לאימונים תעבור ל ab... תעבוד לינארי ורגיל ובלי כל האימונים האלה של ה ss וכל זה כי צריך ספוטר ומישהו שידריך אותך עליהם שלא תגרום לך סתם פציעות.. ואין עדיין שום הוכחה שהם עובדים לעומת התוכניות הפשוטות והרגילות שכבר ידוע שהן עובדות ויעזרו לך לצבור מאסה ולהתחזק עם גיוונים בתרגילים ומכשירים. ( בטח עכשיו כל מעריצי ה ss חלאס שיגעתם עם השיטה כשעדיין אין הוכחות ודאיות שהיא עובדת וכן לדעתי מאוד מסוכן לעבוד איתה לבד)

Sugarzaza 12-08-09 11:06

Abcde זה רעיון מצויין אם המטרה שלך זה להתקדם פחות ויותר לאט.

אנדרוליזם 12-08-09 12:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 896485)
abcde זה רעיון מצויין אם המטרה שלך זה להתקדם פחות ויותר לאט.

ע"פ מה אתה קובע את זה?...

Sugarzaza 12-08-09 12:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 896524)
ע"פ מה אתה קובע את זה?...

על פי הגיון שעומד (או אמור לעמוד) מאחורי תכנון אימונים. פיצולים תוכננו על פי הקונספט שבו שריר צריך התאוששות מוחלטת עד שאתה עובד עליו שוב, מה שאין לו בסיס עובדתי מאחוריו (עקרון האדפטציה - איך תעדיף להשתזף, בצורה כזו שאתה מתפחם לגמרי, לחכות עד שתחזור להיות לבן לחלוטין חזרה ואז לחזור על התהליך, או להשתזף בצורה הוגנת ואז לעשות את זה שוב במרווחים קטנים יותר? הגוף לא צריך הסתגלות מוחלטת חזרה למצב הקודם בשביל להתמודד עם עוד גירוי)

יש עוד הרבה דברים גרועים בשיטת אימונים הזו, אני לא אכנס אליהם כרגע, אבל בעיקרון בהשוואה לשיטות אימונים אחרות זה אומר להתקדם פחות ולאט יותר.

אנדרוליזם 12-08-09 12:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 896533)
על פי הגיון שעומד (או אמור לעמוד) מאחורי תכנון אימונים. פיצולים תוכננו על פי הקונספט שבו שריר צריך התאוששות מוחלטת עד שאתה עובד עליו שוב, מה שאין לו בסיס עובדתי מאחוריו (עקרון האדפטציה - איך תעדיף להשתזף, בצורה כזו שאתה מתפחם לגמרי, לחכות עד שתחזור להיות לבן לחלוטין חזרה ואז לחזור על התהליך, או להשתזף בצורה הוגנת ואז לעשות את זה שוב במרווחים קטנים יותר? הגוף לא צריך הסתגלות מוחלטת חזרה למצב הקודם בשביל להתמודד עם עוד גירוי)

יש עוד הרבה דברים גרועים בשיטת אימונים הזו, אני לא אכנס אליהם כרגע, אבל בעיקרון בהשוואה לשיטות אימונים אחרות זה אומר להתקדם פחות ולאט יותר.

אז איזה תוכנית הכי מומלצת לדעתך?.
אני עובד עם התוכנית הזאת כבר שנה, לפני כן עשיתי fbw,ab,abc
וגדלתי טוב מהתוכנית. אתה לא חושב שעל כל אחד תוכנית אחרת משפיע הכי טוב?

Sugarzaza 12-08-09 12:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 896538)
אז איזה תוכנית הכי מומלצת לדעתך?.
אני עובד עם התוכנית הזאת כבר שנה, לפני כן עשיתי fbw,ab,abc
וגדלתי טוב מהתוכנית. אתה לא חושב שעל כל אחד תוכנית אחרת משפיע הכי טוב?

אני חושב שכל תכנית שיוצרת התקדמות ממושכת היא טובה. Abcde לא כזו בגלל שהנפח העצימות והתדירות לא מווסתים לאורך תקופה.

לא, אני לא חושב שעל כל בנאדם יש תכנית שעובדת יותר טוב כי מנגנוני ההסתגלות, האנטומיה, מבנה השריר והעצם הם דומים אצל כל האנשים ולכן עקרונות האימון דומים אצל כל האנשים. צריך לבחור תכנית שמתאימה לרמת המתאמן וככזה ליכולת ההתאוששות שלו, שתיצור את ההתקדמות הגדולה ביותר שאפשר לאורך פרק הזמן הנתון. פיצולים לא עונים על הדרישה הזו.

אנדרוליזם 12-08-09 12:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 896545)
אני חושב שכל תכנית שיוצרת התקדמות ממושכת היא טובה. Abcde לא כזו בגלל שהנפח העצימות והתדירות לא מווסתים לאורך תקופה.

לא, אני לא חושב שעל כל בנאדם יש תכנית שעובדת יותר טוב כי מנגנוני ההסתגלות, האנטומיה, מבנה השריר והעצם הם דומים אצל כל האנשים ולכן עקרונות האימון דומים אצל כל האנשים. צריך לבחור תכנית שמתאימה לרמת המתאמן וככזה ליכולת ההתאוששות שלו, שתיצור את ההתקדמות הגדולה ביותר שאפשר לאורך פרק הזמן הנתון. פיצולים לא עונים על הדרישה הזו.

איזו תוכנית מומלצת לרוב האוכלוסיה?
אני עובד abcde בעיקר מהסיבה שקשה לעבוד רגליים עם כל שריר אחר... בתוכנית זו לא בעיה לבודד רגליים.

Sugarzaza 12-08-09 13:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 896550)
איזו תוכנית מומלצת לרוב האוכלוסיה?
אני עובד abcde בעיקר מהסיבה שקשה לעבוד רגליים עם כל שריר אחר... בתוכנית זו לא בעיה לבודד רגליים.

יש לך X סטים בשבוע. קח תכנית שמחלקת אותם בצורה הגיונית לאורך השבוע בצורה כזו שתוכל ליצור התקדמות. שלושה אימונים עם 5 סטים של סקוואט יהיו יותר יעילים ליצור התקדמות מאשר אימון אחד בשבוע עם 15 סטים כאלה. דוגמאות - תכניות ה5*5 לסוגיהן (מחולקות לפי רמת המתאמן - SS למתחילים, מדקאו / טקסס למתקדמים שיכולים לספק ליניאריות שבועית, 5*5 בפריודיזציה משולבת לכאלה שלא יכולים להתקדם ליניארית, Westside ודפרנקו עולים אינסטינקטיבית ראשונות.

Furybone 12-08-09 13:27

עזוב את זה שאין שום הוכחות שהיא עובדת כמו שצריך .... היא תוכנית משעממת ברמות אחרי חודש אנשים ינטשו אותה אי אפשר לעשות אותם תרגילים שנייםם

קישקשתא 12-08-09 17:55

מקפיץ!

WEST $ SIDE 12-08-09 21:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza (הודעה 896533)

תפסיק לחרטט גבר.

Sugarzaza 12-08-09 21:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 896877)
תפסיק לחרטט גבר.

תותח אחי, שכנעת. מזל שאתה פה, אחרת כולנו היינו נשארים באפלה עד עכשיו.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ