![]() |
עזרה לגבי פגישה עם רופאה בקשר לאבקות
טוב אז ככה במשך החודשיים האחרונים אני מנסה לשכנע את אמא שלי לקנות לי אבקה אבל היו לה המון חששות. לאט לאט הצלחתי לשכנע אותה אבל היא אמרה שהיא רוצה להיפגש עם רופאה קודם...(אמא פולנייה מה לעשות:rolleyes:)
אז ככה אני יודע שלפעמים תזונאיות ורופאות חסרות ידע בנושא הזה... ואני מקוהה שהיא לא תדבר שטויות.. מישו יכול לעזור לי להביא טיעונים טובים או אפילו יותר טוב רפרנס מדעי שהאבקות האלה הן דבר טבעי וטוב לגוף, וגם שזה לא יוצר עומס על הכבד.. אני יצטרך כאילו להסביר לרופאה כמה שיותר טוב למה זה בסדר... סליחה על החפירה אבל זה ממש חשוב לי אז עזרה בבקשה:(:(:(:( |
אני אסביר לך משהו פשוט רופא לא למד על תזונה ואם הוא למד הוא למד בכלליות אם אתה רוצה לך לרופא ספורט או לתזונאי
|
זה בול מה שאמרתי לאמא שלי מילה במילה... אבל היא מתעקשת לרופאת משפחה שלנו... חנה יאללה תן איזה כמה משפטי חוכמה בנושא
|
ציטוט:
ותזכיר את העניין של הסדרואידים שזה כבר משהו אחר שאתה לא תגע בו למרות שאתה לוקח תסביר לה שאם זה לא היה חוקי וטוב לא היו מוכרים את זה בבית מרקחת עכשיו כמה טיפים להיום ומחר : 1-תסדר את החדר :d תמיד תשאר נקי אל תלכלך 2- אל תריב איתה ותנסה להתקרב אליה 3- אל תפתח את הדלת של החדר שינה שלה בלילה לך תדע מה היא עושה שם עם אבא שלך |
ציטוט:
וואלה עצות טובות(רובן:bot:) תודה יאללה עוד דחוף התור מחר |
ציטוט:
|
:):):):) אחי מה נסגר איתך
|
תגיד רופא ספורט יבין בזה?? הוא יגיד לי שזה בסדר?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא עדיף ללחוץ עליה לקנות יותר עוף/בשר/גבינות/ביצים ?
ככה היא גם תראה שאתה אוכל אוכל מזין אתה לא ממש חייב אבקת חלבון |
אני מדבר על גיינר.
ואני קונה המון אוכל מזין.[ ותאמין לי שאני צריך גיינר |
אני הייתי אצל רופא ספורט ואמר שאבקות זה מסוכן אז אתה מדבר על ממתקים?
שימות המזדיין הזה |
אוף מה ניהיה אין אף איש מקצוע שיודע על מה הוא מדבר?
|
רפרנס מדעי יהיה פצצה מי שמביא מלךךךךך
|
ציטוט:
|
גם גיינר זה לא חובה וכל עוד שיש לך אמא או יכולת להכין אוכל אז המלחמה הזו מיותרת
למה אתה ממש צריך גיינר ולא מספיק לך אוכל מזין ? |
תבין אני באמת נלחם ואני אוכל המון אבל אני פשוט לא מצליח להגיע לערכים טובים...
עכשיו במקום לנסות לשכנע אותי שאני לא צריך אבקה אם תוכלו להביא מאיפשו משהו מדעי זה יהיה טוב |
עדיף ללכת לרופא ספורט זה בטח עדיף מרופא רגיל שמתעסק בזקנים שפעות חזירים ודלקות אוזניים. לגבי תזונאי - לי אמרה תזונאית שאבקת חלבון תיצור עומס על הכליות... ורצתה שאני אצרוך 80 גר' ליום בתור מתאמן שהדגיש לה שהוא רוצה תפריט לאימונים. ככה שגם תזונאים לרוב לא יודעים כשזה נוגע לספורט ובודיבילדינג בפרט. בנוסף היו הרבה חבר'ה עם חוויות שליליות מתזונאית. אני הייתי אומר תחשוב על אופציה אחרת כי הרופאת משפחה הזאת יכולה רק לחזק את הדעה השלילית של אמא שלך.
|
אייייי נשים מה הן עושות
פעם שמו שתי נשים בכלא 40 שנה הם רק דיברו דיברו ודיברו כשבאו להוציא אותן אחת אומרת לשניה ואי שכחתי להגיד לך משהו :d |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ