ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   תגידו כמה עולה טסט בימנו ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=5797)

Krazy-Hawk 15-02-07 12:14

תגידו כמה עולה טסט בימנו ?

לפי מה שהבנתי אחרי הראשון זה יותר יקר או משהו קיצר איך זה עובד?

Amit 15-02-07 12:26

חח חשבתי לרגע אתה מדבר על טסטוסטרון

Gangsta 15-02-07 12:34

חחחחחחחח גם אני^^^

הראשון עולה 300 ומעל זה עולה 416

Nadav19 15-02-07 12:49

זה לא קבוע.
כל מורה וכמה שהוא לוקח...

בין 200 ל 400 זה המחירים בדר"כ.

Daniel-Barak 15-02-07 12:51

טסט ראשון זה 300 ש"ח, ולמה? כי התשלום לתיאוריה (שאם אתה כבר מדבר על טסט בטח עברת את התיאוריה, אחרת גם לא היית יכול להמשיך בשיעורי נהיגה עד שלב מסויים), שהוא 116 ש"ח, בעצם כולל את האגרה לטסט.

מעבר לכך, אם נכשלת בטסט ראשון ואתה רוצה לעשות טסט שני, שלישי וכו', ז"א כל טסט שהוא מלבד הראשון, זה עולה 416... 300 על הטסט + 116 אגרה...

נשאלת השאלה: טסט זה כולה 20-25 דק' של בחינה, נכון? זה מהווה פחות ממחצית משיעור של שעה! אז למה לעזאזל 300 ש"ח ולא מחיר של חצי שיעור?!
התשובה היא (וכך אמר לי המורה לנהיגה שלי) שפשוט בזמן הטסט הביטוח של האוטו לא תקף. כדי לכסות את העניין, ובהנחה (שמתממשת פעם ב....) שתקרה תאונה בזמן הטסט, שווה לו לקחת סכום כסף גבוה שכזה (300), וכמובן שזה לא רק מתלמיד 1, אלא מכל תלמיד שהוא מגיש לטסט, ובכך, אם מתרחשת תאונה, לא ממש משנה מה הנזק, למניאק(ים) יש מספיק בכיס כדי לכסות על הכל..

Krazy-Hawk 15-02-07 13:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
טסט ראשון זה 300 ש"ח, ולמה? כי התשלום לתיאוריה (שאם אתה כבר מדבר על טסט בטח עברת את התיאוריה, אחרת גם לא היית יכול להמשיך בשיעורי נהיגה עד שלב מסויים), שהוא 116 ש"ח, בעצם כולל את האגרה לטסט.

מעבר לכך, אם נכשלת בטסט ראשון ואתה רוצה לעשות טסט שני, שלישי וכו', ז"א כל טסט שהוא מלבד הראשון, זה עולה 416... 300 על הטסט + 116 אגרה...

נשאלת השאלה: טסט זה כולה 20-25 דק' של בחינה, נכון? זה מהווה פחות ממחצית משיעור של שעה! אז למה לעזאזל 300 ש"ח ולא מחיר של חצי שיעור?!
התשובה היא (וכך אמר לי המורה לנהיגה שלי) שפשוט בזמן הטסט הביטוח של האוטו לא תקף. כדי לכסות את העניין, ובהנחה (שמתממשת פעם ב....) שתקרה תאונה בזמן הטסט, שווה לו לקחת סכום כסף גבוה שכזה (300), וכמובן שזה לא רק מתלמיד 1, אלא מכל תלמיד שהוא מגיש לטסט, ובכך, אם מתרחשת תאונה, לא ממש משנה מה הנזק, למניאק(ים) יש מספיק בכיס כדי לכסות על הכל..

תודה על התשובה המפורטת.

סעמק איך נדפקתי, פעם זה לא היה ככה, אם הייתי נזכר לעשות את זה לפני 3 שנים זה היה עולה הרבה פחות.
טוב נו אין לבכות עלחלב שנשפך.

:):):):) עלק חשבתם אני מדבר על טסט=טסטוסטרון :sbb4:

snir 15-02-07 13:17

טסט ראשון זה
350 שקל
טסט שני זה 350+ אגרה 116 שקל

TzachimmortaL 15-02-07 13:19

ציטוט:

זה תירוץ דיי מטומטם אני חושב
כי הטסטר לא ייתן לנבחן לעשות תאונה, הוא ימנע אותה עם איזה ברקס עצבני שתעוף דרך השמשה אפילו שאתה חגור :jockey:

HHHEELLBBOOYY 15-02-07 13:23

פי איזה תשובה נדב אפילו את אני לא ידעתי חח

Nadav19 15-02-07 13:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
פי איזה תשובה נדב אפילו את אני לא ידעתי חח

דניאל לא נדב :bot:

Daniel-Barak 15-02-07 13:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TzachimmortaL
זה תירוץ דיי מטומטם אני חושב
כי הטסטר לא ייתן לנבחן לעשות תאונה, הוא ימנע אותה עם איזה ברקס עצבני שתעוף דרך השמשה אפילו שאתה חגור :jockey:

תיאורתית - הכל יכול לקרות! אנחנו בני אדם, אחרי הכל! אבל בתכלס - מחיר מרעיף שחקים! רק לגנוב, לגנוב, לגנובבבבבב :mad:

ו-Krazy-Hawk, חבל שלא עשית לפני 3 שנים!? בן כמה אתה, 20+!?

Krazy-Hawk 15-02-07 13:42

ציטוט:

תיאורתית - הכל יכול לקרות! אנחנו בני אדם, אחרי הכל! אבל בתכלס - מחיר מרעיף שחקים! רק לגנוב, לגנוב, לגנובבבבבב :mad:

ו-Krazy-Hawk, חבל שלא עשית לפני 3 שנים!? בן כמה אתה, 20+!?

20 ושבוע וחצי :laugh:

Leo 15-02-07 14:17

אם אתה כבר כותב טסט תעשה את זה באתר לא של בודיבילדינג

Der Metzgermeister 15-02-07 15:11

ציטוט:

אם את אומר ככה אז טסט לאופנוע צריך לעלות פי כמה וכמה

Goldberg 15-02-07 15:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Der Metzgermeister
אם את אומר ככה אז טסט לאופנוע צריך לעלות פי כמה וכמה

מה הקשר ?
טסט של אופנוע זה כלום, מה יש לך בטסט של אופנוע? מבחני שליטה וכל מיני שטויות זה הכל.

Krazy-Hawk 15-02-07 16:01

סעמק עכשיו דיברתי עם המורה נהיגה זה 350 שקל בלי האגרה
בונא רשיון זה הוצאה אחושרמוטה

n0x 15-02-07 16:07

תגידו הקורס רענון הזה שעושים לאחר 3 שנים מהוצאת הרישיון.. זה חובה לכולם? או רק לאלה שיש להם עבירות ?

Daniel-Barak 15-02-07 16:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Krazy-Hawk
סעמק עכשיו דיברתי עם המורה נהיגה זה 350 שקל בלי האגרה
בונא רשיון זה הוצאה אחושרמוטה

כן ככה זה, ותאמין לי מיום ליום זה יכול לעלות יותר... כל פעם מעלים מחירים וכל מיני... לך תלחם איתם.

ד"א עוד משהו מעצבן שבעתיים: אחרי שהוצאת רישיון, כדי לקבל את הרישיון, ז"א שהוא יכנס לתוקף חוקי-משפטי, אתה צריך "לפדות אותו", ע"י תשלום *אגרה נוספת* בסניף דואר כלשהו. האגרה היא 116 ש"ח, בדיוק כמו התיאוריה.

:dry:

Der Metzgermeister 15-02-07 16:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Goldberg
מה הקשר ?
טסט של אופנוע זה כלום, מה יש לך בטסט של אופנוע? מבחני שליטה וכל מיני שטויות זה הכל.

נכון, אבל הביטוח עולה פול

Goldberg 15-02-07 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Der Metzgermeister
נכון, אבל הביטוח עולה פול

לא אמרתי שלא...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:25.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ