![]() |
מוסט מוסקיולר שלי ^^
חח סתם אני בחופש מי אימונים ביגלל הדלקת..
אז כחה תמונה ליפני שאני יתחיל לעוף במישקל.. ^^ למי שלא עובד: http://i28.tinypic.com/52be6r.jpg עריכה: חח לא קיוצתי טוב =\ ביגלל ה דלקת מאוד קשה לי.. ו כן האמות שלי מתחילות להיות יותר גדולות מהביספס ^^ אני פופיא בקרוב מאוד קעקוע שלו על ה אמה שלי ^^ |
נראה אחלה
הפוזה הזאת גורמת לפנים להרעות ממש מכוערות חחחחח |
ציטוט:
|
לא רע, אחלה טרפזים.
|
אחלה מסה אחי, טרפזים מצויינית, ידיים נראה חזקות!
בהצלחה בהמשך אחי. נ.ב. - מה ההיקף יד? :) |
אבל אני לא מבין למה אתה מחרטט בטירוף במשקלי עבודה ואומר שאתה מכניס 9900 קלוריות ביום שמתוכם 550 גרם חלבון ו-1111 גרם פחמימה?!?!? מה יוצא לך מזה???!??! הרי כולנו יודעים שזה לא נכון בשיט (ד"א אם מה שאתה אומר זה נכון אני חותך תזין עם קאטר ומעלה את זה ליוטיוב [מוכר לך מאיפשהו?])
|
תודה חחח
יד 41 ו החאש.. אני כוסאמק אמרתי ערכיים סופים לא נכונים...... ו אם אתה רוצה כמו שאמרתי לך אתה יכול לחתוך אותו... |
ציטוט:
שקרן |
אאיפה הוא אמר שהוא מכניס9900 קלוריות ביום ?jחחחחח
|
ציטוט:
לא רק זה, תראה את האימון רגליים הרצחני שהוא עושה, והדדליפט 175 קילו 5 חזרות בחיטוב.. מה לא התקדמת מאז? חלאס תודה בשקרים הבלתי פוסקים שלך כל מילה שנייה זה שקר |
מה הגובה שלך?
|
ציטוט:
והוא פתח גם פה דיון על התפריט שלו.. |
מההה כוסמאק מתי אמרתי שאני עושה בחיטוב deadlift של 175??!?!?
מתי.. חח... טוב אחי ... אני אמרתי וכתבתי ערכיים סופים לא נכונים מה כוססאמק לא מובן?!?!?!? |
ציטוט:
דבר שני.. אתה יודע מה תביא סרטונים ותשתיק אותי דבר שלישי מתי אמרת? תלחץ על הפרופיל שלך ותיכנס לפוסט האחרון שפתחת פה.. נראה לך מוכר? או שלא כתבת את זה? |
נראה טוב, אחלה טפרזים. יד לא נראית 41 אבל לא רוצה לשפוט, אולי זה בגלל הזווית או משהו.
|
אני בטוח שהוא לא יצלם את זה...
וזה בכלל לא יד 41 :\ |
תודה אחי יד כן 41
אני צריך לעלות תמונה אם המדדידה ו לא יוצא לי לצלם... SaharKazes בוא נגיד כמה אתה יכול לצחוק להגיד טוב טוב אתה רועה שאתה מחרטט ו זה SQUAT אני יכול לעשות סירטון DEADLIFT לא המאמן חבר מישפחה ו הוא לא מרשה לי לעשות את ה תרגיל הזה הוא אמר במכון שלי אתה לא עושה אותו SQUAT אין לי בעיה לעשות סירטון אבל DEADLIFT.... כמו שאמרתי תגיד מהשברואש שלך אני יודע שאני יכול לעשות את זה... עריכה: אם היתי יכול היתי עושה סירטון מי 100 עד 175... |
אם אני זוכר נכון ואני מאמין שכן, רשמת שבפעם הראשונה שעשית דדליפט עשית 175 קילו ל5 חזרות
(יכול להיות שאני טועה בקשר לפעם ראשונה אבל בדוק על ה175 לחמש חזרות) ואני לא יכול לבדוק הודעות שלך מפעם כי זה לא פועל לי לא ידוע למה... אני זוכר ב90% שרשמת שזאת פעם ראשונה, ואם כן אז דבר אחד לומר לך זה - חרטא! |
טרפזים גדולים,ידיים נחמדות,חזה סבבה.
תמשיך עם העבודה הטובה,בהצלחה. |
אני מחכה לתמונות..
מה קרה? אמרתי דדליפט והתקפלת? לא נולדתי אתמול חמוד קטן ועכשיו שמתי לב לזה.. ממש לא 41 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ