![]() |
ניסיון (רע חח) לפריסת גב!
בערך משקיע חודשיים-3, במסה רצינית מאוד של 1200-1500 קלוריות מעל התחזוקה (בגלל זה אחוז שומן גבוה יחסית למה שהיה)
פיגור ענק באמה יש לי, אני לא יודע למה זה (כנראה גנטיקה גרועה!), יש לי בעיה שרוב השומן והגודל שלי לא הולך לידיים (בעיקר לחזה ולמותניים) או שאני לא מאמן אותן טוב, לא יודע למה. היקף בחיים לא מדדתי (אתם יכולים לשאר?! ..בערך 35 לדעתי) משקל 73 גובה 181 http://www.siz.co.il/my.php?i=3gz2mtnyzene.jpg חוסו עלי בתגובות ;) תודה למגיבים! |
יש לך עובי חסר בשרר [r]
|
נחמד אחינו במיוחד ביחס למשקל שלך, ואתה לא נראה בכלל על אחוז שומן גבוהה להפך לדעתי 12
והידיים 35+- אבל מזה משנה הרי אי אפשר לדעת בוודאות והכל רק השערות. בהצחלה בהמשך! |
גב טוב אחי לא רע יש עובי חסר בשר תרביץ מסה אחי בהצלחה
|
הפתעת אותי דווקא,גב מעולה,לגבי ידיים אי אפשר לתת השערה כי אתה לא הבאת תמונה של ידיים,אבל יש עובי מצויין בגב!
בהצלחה בהמשך טל :) |
מצטער על ההודעה הזו, יצא טעות..חח
|
ציטוט:
ציטוט:
תודה בכל אופן לכולכם חבר'ה! כיף לשמוע ביקורות טובות וגם פחות טובות. |
נראה טוב אחי תמשיך עם המאסה חזק
|
ציטוט:
תעלה עוד תמונות של פרונט,ידיים.. |
ציטוט:
אני יעלה בסיום מסה, עוד חודשיים-שלושה בערך (אם זה ימשיך כמו עכשיו..) עליתי בשלושה שבועות 9 קילו...מקווה שזה ימשיך. |
נראה לא רע בכלל בעיקר ביחס לזמן שאתה משקיע,אחוז שומן באמת לא גבוה אפשר לראות טוב את הטרייספ ואת הצורה של הכתפיים
תוריד לדעתי את המאזן הקלורי החיובי כי אתה תעלה יותר מדי בשומן,כמו שאמרת 9 קילו בשלוש שבועות זה המון סה"כ אחלה גב טרייספ ממה שאפשר לראות נראה גם טוב בהצלחה במאסה גבר |
נראה יפה מאוד!
חסר טיפה עובי בווי טייפ וצריך עוד מסה כללית אבל סה''כ נראה טוב לדעתי ידיים נראות טוב |
כל הכבוד.
תפציץ אחי ותגיע רחוק |
נראה אחלה
|
תודה רבה חבר'ה על החיזוקים והתגובות, זה נותן הרבה כוח!
|
מקפיץ!
עוד תגובות? :) תודה לחבר'ה שהגיבו עד עכשיו.. |
נראה מעולה גבר!
פריסה מצוינת להבא שים את הידיים על המותניים. תמשיך להפציץ אח שלי. בהצלחה גבר |
פששש יפה גבר יש עתיד תגיד לאבא שלך שיזיז את הדוש 3 ס"מ שמאלה
|
יפה אחי תמשיך ככה.
|
תודה רבה לכם חבר'ה! D:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ