![]() |
קווין לברוני לפני אולימפיה 2000
|
טרייסיפס עצבנייייי
|
אחד הבאדיבילדרים האהובים עליי
אייאיי בלי הפציעה רק תתארו איך הוא ניראה |
תמונות מוכרות בכל זאת תודה
טרייספס מהעצבניים שהיו ושון ריי כמו שכבר ציינו נראה כמו ילדה שלהם |
באמת טרייספס מטורףףף!
|
שון ריי נמוך מהם בהרבה ועדיין נראה הרבה פחות דחוסס
יד אחורית קטלנית |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל כשיש לך בעיות בכבד ובכליות כולל פציעה, גם תתחיל לשכוח מפיתוח גוף בכללי לשנים הקרובות.. |
ציטוט:
הוא היה מגיע מספיק יבש ומספיק מוכן ויש לו אסתטיקה שהורגת אותי התמונה שלו על מסך הפלאפון שלי באימון אחרי כל סט מסתקל עליה הבן :):):):) הזה אני אהרוג אותו :d:d |
ציטוט:
|
אתם שוכחים שבהתחלה לברון היה פיבוריט ורוני אנדרדוג
רק עכשיו אחרי שאתם כבר יודעים שרוני זכה 8 פעמים ברצף זה נראה לכם הפוך... |
ציטוט:
סרט שיכול להרוג אותכם השוואה על הבמה :D |
ציטוט:
באולימפיה הראשונה של רוני הוא לקח מקום 16 שזה מקום אחרון ועלה לאט לאט עד שהגיע לדוריאן, דוריאן פרש ורוני התחיל לתת את הרצף. ולחנה - אתה כל כך צודק אבל רוני היה פשוט יותר גדול! עוד לא ראיתי חזה יותר יפה משלו.. במיוחד במוסמאסקיולאר.. הרגליים של רוני גם בין הגדולות בהיסטוריה בלי להגזים ושלא נדבר גב מספר 1. בייספ פשוט מושלם.., היקף יד ענקי, פרופורציות מעולות... איך אתה יכול לנצח דבר כזה ? 296 ליברות.. כמעט 135 קילו חטוב כמעט עד העצם ..זה מטורף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה? |
ציטוט:
|
זה עושה להם את זה ^
|
ציטוט:
ציטוט:
אני חושב שלא לברוני ולא פלקס הייו יותר טובים מרוני באף אחת מהזכייות של רוני, לעומת מה שהרבה אחרים חושבים, "המלך שלא הוכתר". כל זכייה של רוני הייתה מוצדקת ומי שמבין בפיתוח גוף רואה ומבין למה. |
ציטוט:
אבל אין לדעת, לך תדע מה היה קורה איתו אם לא הייתה הפציעה. אתה בכל זאת שוכח שהוא היתאמן רק חצי שנה לפני האולימפיה (!!!!) ולקח מקומות כאלה גבוהים, אם הוא היה מיתאמן כל השנה? השמיים הם הגבול |
ציטוט:
תחרות מטורפת , כל הגדולים בתחום על במה אחת שהם מוכנים לפי הסרטון רואים שרוני רמה מעל כולם |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ