![]() |
מלצרות
מה קורה חבר'ה?
אז ככה,לא מזמן הציעו לי עבודת מלצרות באולם אירועים,הבעיה היא שמעולם לא עבדתי במלצרות,ומה גם שאמרו שצריך להיות זהיר במיוחד,וזהירות זה לא הצד החזק שלי. אמרו לי גם שצריך לבוא עם מכנס ונעליים שחורים אלגנטיים:huh: קיצר,מישהו עבד/עובד במלצרות ויש לו כמה טיפים בשבילי ויכול להסביר לי קצת במה מדובר מה נדרש לעשות בעבודה וכו'? תודה:1eye: |
ציטוט:
אין הרבה טיפים שאפשר להביא לך, מלצר בא לשולחן שואל מה תרצו, מגיש, מפנה, זהו זה כל הפרוצודורה, משכורת תלוי במקום שאתה עובד זה משתנה ממקום למקום, תשתדל להיסתמך אל טיפים, וגם אם יש לך קצת ידיים שמאליות לא נורא, מקסימום תפיל על איזה קירח אחד צלחת מרק, תמצא עבודה באולם שמחות אחר. |
ציטוט:
חחח פשוט אין לי נסיון קודם במלצרות...האירוע נמשך עד 4 שעות מקסימום והמשכורת היא120-140 ש"ח נחמד לדעתי לא? |
בטחח אחי תעבוד אל תתבייש, גם אני עבדתי מלצרות בגיל שלך בתקופת הבצפר, היינו אחרי העבודה עם הכסף של הטיפים הולכים קונים סיגריות והולכים לעשות כמה משחקי סנוקר, נחמד סה"כ, רק אתה אל תקנה סיגריות תקנה אבקות יותר טוב.
|
ציטוט:
חחח סבבה תודה..חוצמזה אני לא מעשן :whistle: |
הרגת אותי רן, תגידו מישהו היה פעם שליח פיצה:d?
|
ציטוט:
בכל אופן מלצרות זה שטויות תחייך ואל תרעד עם צלחות מרק וזהו |
מאיפה הצלחת להשיג את העבודה הזאת? אני מחפש משהו בסיגנון הזה כרגע...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני הייתי עובד במלצרות, חברים שלי הציעו לי כבר לעבוד ב3 אולמות שונים...
אבל הבעיה היא שזה מ-6 עד 12 וזה כל יום בשבוע חוץ משישי שבת ועוד יש לי לימודים... זה ידפוק לי את כל זמני הארוחות וזמני האימונים, אז אני כבר מעדיף לחפש עבודה אחרת בעתיד או בחופש הגדול שיהיה בקרוב... :) |
כן אחי אני עובד במשלוחי פיצה!
עבודה קטלנית, כולל טיפים היום יצא לי 27 לשעה! |
ציטוט:
|
לא אחי
|
ציטוט:
|
הלבווייי אתה עובדד במיסטיק??
|
אני עובד בבורגרקינג :)
|
ציטוט:
|
דניאלו אחי אני בדומינוו
עבודה משתלמת רצחח היום יא לי 90 ש'ח ב3 שעות חח 30 לשעה :) |
רק טיפים או שכר בסיס +טיפים...30 לשעה הכוונה..
........................
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ