![]() |
ומה בקשר לסידן?
הרבה מדברים פה על חלבון פחמימות ושומנים. אבל נראה לי ששוכחים דבר חשוב מאוד שזה סידן. לדעתי, אפילו זה גורם למרבית הפציעות בתחום הזה. במאמרים רשום שצריך להגיע לכ 1000 מג סידן ביום. ביוגורט שמכיל הכי הרבה סידן לגביע יש כ200 מג ז"א אפילו 3 יוגורטים אינם מספיקים.
איזה דברים נוספים אתם לוקחים כדי להגיע לכמות הסידן הדרושה ביום? (במידה ואתם לא לוקחים טבליות ותוספים). נראה לי מוזר שצריך להגיע לכ 1000 מג כי זה ממש המון ואין דרך ממש להגיע למצב הזה. (אלא אם כן להמשיך לטחון גביעי יוגורט וירקות מאודים) שזה הוצאה נוספת מטורפת מאחר וצריך לצרוך את זה לכל החיים. ולא תמיד אפשרי לצרוך אותם כל היום מבלי לקבל כאבי בטן וקלקולי קיבה. |
ב100 חלב יש 100 סידן
|
שתה ליטר חלב ביום
|
חלב
כן, אבל אי אפשר לצרוך חלב יותר מדי בעיקר לרגישים ללקטוז (וגם לא רגישים, מאחר וגוף האדם אינו יכול לצרוך יותר מדי לקטוז וזה גורם לכל מיני תסמינים ובעיות במעי). וגם יש הרבה ספקות לגבי ספיגת הסידן מחלב.
|
ליטר חלב?? כנראה שאצתרך כל היום לבלות בשירותים אם אשתה ליטר חלב.
|
רק הקפה שאני שותה ביום לוקח לי חצי ליטר חלב.. זה ביכלל לא בעיה ליגמור ליטר חלב ביום...
|
חלב דיי אחראי למה שנהוג לקרוא בריחת סידן.
זה שתנובה מפרסמים אחרת זה כי הם רוצים להעלות מכירות. חלב, למרות היותו מעט בסיסי, פירוקו מחמיץ את הגוף והדר מעודד יציאה של סידן בצואה ובשתן. בסך חישוב - תשתה חלב - תקל סידן ותאבד סידן. זה כמו צעד אחד קדימה ושני צעדים לאחור. |
בחלב סויה יש סידן
|
אני אוכל רק יוגורט 1 וקוטג' מבחינת מוצרים חלב (לפעמיים איזה גבנצ') ומגיע ל1000+..יש הרבה מאכלים שמביאים לך סידן שאתה בכלל לא מודה אליו, כמו טחינה או ש"ש או פטרוזיליה או כרוב לבן ואגוזים אולי, ועוד ועוד..
|
ציטוט:
בקוטג' שטראוס יש 200 מ"ג סידן ל100 גרם. אוכלים גביע כזה, 2 יוגורטים וכוס חלב ועברת את ה1000 בלי בעיה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ