![]() |
המלצה לחבר'ה שבחיטוב
השבוע אמא שלי עשתה שעועית ירוקה מטוגנת...וזה היה בובה-בדקתי ערכית ולשעועית ירוקה טריה[לא קפואה] בבישול יש כולה 5% פחמימות!!!
זה מסתכם ב37 קלוריות ל100 גרם אחרי בישול זה ממש ממש כלום! המתכון: חצי קילו שעועית ירוקה טריה רבע לימון שן שום גדולה מלח ופלפל שחור לפי הטעם מנקים מהקצוות משרים במים לכמה דקות ומסננים מרתיחים מים בסיר ומבשלים עד שהיא מתרככת כשהיא מוכנה מסננים ושוטפים מיד במים קרים[כדי לעצור מיידית את הבישול] מחממים מחבת עם קצת שמן[אני אישית מקפיץ בווק] את השעועית פנימה מערבבים בלי הפסקה ואחרי חצי דקה מוסיפים את השום חצי דקה לפני שמוציאים סוחטים פנימה את הלימון מוסיפים את המלח והפלפל מערבבים שוב וזהו!!! מוכן טעים אש דל קלוריות ובריא לאללה |
אה ועכשיו בדקתי כמה זה יוצא 200 גרם.....וזה המוווווון!
קיצר מאכל מושלם לחיטוב אני לא מבין איך לא חשבתי על זה לפני!! החיטוב היה הולך לי הרבה יותר קל ראבק... |
רעיון יפה
חח זה נישמע כיאילו אתה סובל בחיטוב |
חחח אחלה רעיון.
מציע לך לא לאכול את זה כל יום ולשמור על גיוון כי כמה שזה טעים לך,עוד שבוע ימאס לך אם זה יהיה יומיומי. |
סובל?מה פתאום?
אני רק מקלל אנשים ששואלים שאלות מרגיזות בחדר כושר כשיש שאלה שהתשובה לה ארוכה אני מסתובב והולך... אני כל הזמן עייף כל הזמן רעב אבל סובל?ללללאאאאא אני???הכי כיף להרגיש כמו ניצול דארפור ובקשר לגיוון.....אל תדאג ידידי..עוד שבועיים אני מסיים את החיטוב [הוא לא הלך משהו בגלל טעות קטנה שהייתה בהתחלה] ירדתי כמה אחוזי שומן ועכשו יש לי שנה בערך למאסה חכמה שאני מקווה לעלות בה די נקי והרבה |
ציטוט:
כבר נמאס לי לטחון אוכל על ימין ועל שמאל התאבון שלי הולך ויורד יש לי יותר צרבות ושילשולים כבר ואתם 'סובלים' לכם בחיטוב. אישית אני מעדיף להיות רעב מאשר לאכול בכוח כל ארוחה.. מה גם שאני רעב אני לא מרגיש רעב אני מרגיש בחילה משהו דפוק בי :p |
חחחחחח נראה מה תגיד שכשתיהיה שבוע על מקס' 50 גרם פחמימה בלי צ'יטים ו אם טעם בפה של הדאמבלים שרוני קולמן היה עושה איתם שראגס אחריי החזה עוף שיש לו טעם של נעל בית וכשהיוגורט 1.5 אם טעמים נחשב בעינייך הדבר הכי טעים בעולם באותו רגע , ושלא נדבר על הריצות..
|
נשמע מעולה, זה מתכון מוכר (לי לפחות חח) אנחנו מכינים ככה הרבה..זה מאוד טעים!
ובאמת אחלה ערכים לכאלה שבחיטוב! |
תודה רבה יאיר :)
|
32קלוריות ל100גרם.
ועוד + שזה די עשיר בסיבים תזונתיים. אבל לפי מה שהבנתי גם יותר מדי זה לא טוב. 4.5גרם ל100גרם יעני תאוכל 200 +שאר הסיבים ממאכלים אחרים זה כבר מספיק(אי אפשר לחרוג כמו שחשבת חצי קילו וכ'ו.. ) |
ציטוט:
|
יחד עם השמן, השיני שום והלימון זה לא אותם קלוריות כמו בשעועית בלי כלום אבל זה עדיין נשמע טוב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחלה מתכון דברים כאלה מאוד עוזרים לחיטוב תודה גבר
חיפשתי ירקות עם ערכים טובים זה מה שמצאתי-במיה,ברוקולי,דלעת,כרוב,כרוב אדום,כרובית,סלק ללא קליפה,סלרי (שורש) מבושל,צנון/צנונית,קולורבי,שעועית צהובה |
ציטוט:
לא סתם..אני לא ניסיתי את זה עדיין , רק היום חזרתי להתאמן ככה שמחכה לי מאסה ארוכה ואז הסבל הזה יגיע |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ