![]() |
איזה תרגיל הכי טוב ליד אחורית לפי דעתכם?
אבל משהו חזקקקק משהו עצבני
|
איזה יד ?
|
לחיצה צרפתית
בנצ' פרס אחיזה צרה מקבילים יש הרבה, תגוון |
בנצ' פרס באחיזה צרה טוב כאילו הוא לא עובד על עוד שרירים יותר מדיי?
אני מבנתיים עושה רק מקבילים וחשבתי להוסיף עוד תרגיל |
אם אתה עושה מקבילים בתור תרגיל אחד אז תחלק את מס' הסטים בינו לבין לחיצה צרפתית או פשיטה מאחורי הראש[כל דבר שבו הידיים יהיו קרובות לראש]
|
אם אתה עושה מקבילים בתור תרגיל אחד אז תחלק את מס' הסטים בינו לבין לחיצה צרפתית או פשיטה מאחורי הראש[כל דבר שבו הידיים יהיו קרובות לראש]
|
חח מלמד הרגת אותי xd
|
במקרה שלך בנצ' ופרס יעשו את העבודה לעוד תקופה ארוכה
|
ציטוט:
היד האחורית שלי לדוגמא בפיגור ... וזה כי לא עבדתי עליה תקופה ארוכה ורק עשיתי סטים כבדים של תרגילים מורכבים . בנצ' מיליטרי מתח ורגליים. המון זמן . כן היה לי התקדמות לינארית במשקלי עבודה . והעלתי כל אימון שלישי 2.5 קילו במשקלי עבודה עד שנתקעתי והורדתי מעט חזרות. ככה איזה 3-4 חודשים. |
ציטוט:
|
טרייספס פושדאון עם מגבת או חבל
עם דרופ סטים . |
ציטוט:
|
לחיצה צרפתית..
מתיחת תלת ראשי מאחורי הראש עם דאמבל מקבילים הפוכים עם התנהגות כנגד פלטות על הבטן.. מתיחת תלת ראשי כנגד פולי עליון באמת שלא חסר. הייתי עושה 3 סטים מכל דבר וכן זה הרבה לשריר קטן אבל רק ככה היד האחורית שלי גדלה למימדים..זיינתי אותה אפילו שהעמסתי יותר סטים ויותר תרגילים מהרצוי..ועליתי ב3 חושדים ב5 בסנטימטר ביד כי הייתה לי רק יד קדמית.. תתארו לכם מזה 37 על מטר 68..זה לא וואוווו אבל זה נראה ממש גדול |
ציטוט:
תשתדל לקרוא לפני שאתה מגיב . http://s9.photobucket.com/albums/a53...bs/th_STFU.gif |
בתוכנית ab זה טוב לעשות 3 סטים מקבילים ו2 סטים לחיצה צרפתית?
|
לפי דעתי מוט מעל המצח צרפתי בשכיבה w
|
לא יודע מה היכ טוב..
אבל הכי אני אוהב זה לחיצה חזה שאחיזה יהלום בסמיט.. אחרי זה לחיצה צרפתית |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ