![]() |
תוכנית אימונים שלי abc
A - חזה ביספס
חזה לחיצת חזה בסמיט 4X8 קרוס תחתון 4x6 קרוס רגיל 4x8 פאקינג ביספס במוט דבל יוו 8X3 דמבלים: 6X3 מכונה סוג של מוט: 10X3 B פולי עליון 8X4 בנט אובר 6X4 מסור 4X8 כתפיים הנפה לצדדים יד יד 10-8-6 הנפה לקדימה 3X6-8 משיכה לסנטר 3X8 C רגליים אנק סקוואט 4X8 לגפרס 4X10 סט אחרון מוסיף משקל מגיע לכשל ישור רגליים 3X12 קיפוף רגליים 3X10 אני מציין שיש לי שבר במרפק ויש תרגילים שכואב לי לעשות |
למה שלא תפסיק להתאמן עד שהמרפק שלך יחלים לגמרי
במקום להתאמן ושהמרפק יחלים לאט יותר או מצבו יהיה גרוע יותר |
אמיר שלא תחשוב אפילו על abc. בלי קשר לזה שאתה פצוע, יש לך גנטיקה ממש לא טובה וabc זאת תוכנית שתביא תוצאות טובות רק בתדירות גוהה (5-6 פעמים בשבוע) אז פשוט תעבור לab או fbw.
|
ציטוט:
תנסה לשחות גם פעילות גופנית נהדרת וגם המרפק יכול להיות יחלים יותר מהר |
הרופא אמר שאני יכול להתאמן עשו לי צילומים וזה....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומשקלי העבודה שלי יחסית מצחיקים למה שהייתי בעבר |
ציטוט:
וזה לא נכון, תנותן אמירה כללית שהיא בכלל אבל בכלל לא נכונה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ותאמין לי שהגנטיקה שלי בסדר גמור... פשוט כשמתחילים עם מסת שריר כל כך קטנה שהבנץ' הוא 20 קילו אז להגיע ל50 זה לא כל כך נורא |
ציטוט:
לקח לי חודש וחצי להגיע ל80 קילו בנצ' פרס בתכנית abc, כשהעלתי במהלך חודש משקל כל אימון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
2. מה לעשות אני לא מזומורף, אבל זה לא אומר שהגנטיקה שלי גרועה 3. זה שאתה ממורמר על הגנטיקה שלך אל תפיל את זה על שאר העולם 4. תראה לי בן אדם שיעלה 30 קילו בלחיצת חזה בחודש אחד? ותפסיק לחוש שאתה מומחה בגנטיקה |
ציטוט:
|
ציטוט:
חח אני לא בורח מהמציאות זה אתה זה שלוקח את המציאות קשה מדי אתה רואה את הגנטיקה שלך בצורה שלילית, תשים לב שיש דברים שאחרים היו ממש מסכימים להתחלף איתך (לדוגמא כמו שלך לקח פחות זמן להגיע לבנץ' של 50 קילו...) ותראה שהגנטיקה שלך זה לא הדבר הכי גרוע בעולם והמשפט שהדגשתי, תתיחס גם אתה אליו :ok: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ