![]() |
שכמות בולטות - מה עושים?
שמעו השכמות שלי בולטות רצח אני גובה מטר 84 על 75 קילו ולא יודע למה בולטים לי כמו שפיצים כאלה מה עושים?
|
משייפים
|
עובדים על הרחקת שכמות
שוכבים על הגב בספה של הבנץ' פרס מחזיקים את המוט עם ידיים נעולות ומתחילים לדחוף עם מרפקים נעולים [מבצעים הרחקת שכמות] זה עוב על שריר המסור הקידמי [סרטוס אנטריור] השריר שאחראי על הרחקת שכמות ובין היתר מחבר את השכמה לבית החזה |
|
ואו גם לי יש את הבעיה הזאת ולא חשבתי אפילו לשאול, לא העלאתי בדעתי שיש פתרון
התוצאות (לא אכפת לי מגודל השריר, אכפת לי שיכנסו השכמות פנימה) באות מהר? כדאי לעבוד בטווח להיפרטרופיה ? ובאיזה אימון כדאי לדחוף את זה, a-חזה כתפיים טרייספס בטן b-רגליים גב בייספס ? |
ראיתי מה השרירים המייצבים ואני אעדיף לשים את זה באימון a ולעשות סופר סט בין זה לבטן בסוף האימון... אין עם זה בעיה ?
עוד שאלה , חובה לעשות את זה בשיפוע ? אין לי איך לעשות בשיפוע (מתאמן בבית) |
גם לי יש אותה
ושאני מקבל שם מכה זה יכול ללכאוב לפחות יומיים.. |
תדחפו את זה איפה שבא לכם....זה לא כזה קריטי
וטווח חזרות מומלץ הוא גבוה מאוד[15-20] זה לא שריר עם פוטנציאל היפרטרופיה כזה גדול....העבודה שלו היא יותר בייצוב השכמה אז עבודת סיבולת תתאים פה יותר ואם אין שיפוע חיובי עדיין אפשרי.... |
ציטוט:
חיפשתי על זה קצת וראיתי שהוא עובד גם בלחיצת כתפיים ופול אובר, אתה חושב שזה מספיק ? התחלתי לפני שבועיים וחצי להתאמן כמו שצריך ואני די חושב שזה השתפר מאז... אפילו משמעותית הייתי אומר |
ציטוט:
אבל למתאמנים שעדיין סובלים מהבעיה יש את האפשרות לבודד את השריר ע"י התרגיל הזה ולתקן את המצב |
וואו תודה!
אני עושה a-חזה כתפיים יד אחורית b-כל השאר איפה כדאי לשלב אותו? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
באיזה שיפוע 60 או 30?
|
בexrx זה משהו כמו 30 או 30 בדיוק
|
ניב ימסטול מה כתבתה את זה בפורום 125 סמק
|
תראו תחארות האלה צוחקים על מישהו שיכור באמא שלי אין לכם רגשות אתם אה
|
מה?מה קרה פה?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ