![]() |
שאלה לגבי תפריט האוכל
הגובה שלי הוא : 178~ ואני שוקל 89 ק"ג .
יחסית למשקל שלי אני בכושר מעולה ואין לי בעיות עם שום דבר , אני גם לא אגיד שאני שמן , אבל 8 - 9 ק"ג פחות ואני אהיה במצב מעולה !. אני מתאמן בסביבות ה 4 -5 פעמים בשבוע והולך\רץ על ההליכון בסביבות ה 40 דקות עד שעה גם כן מנסה 4 -5 פעמים בשבוע. עכשיו הבעיה שלי התפריט אוכל , אני מנסה לאכול נכון אבל אני רוצה לוודא ששום דבר לא חסר או אם משהו לא נכון. התפריט שלי הוא כזה : ישר שאני קם בבוקר : 2 טבליות אומגה 3. בוקר: 2 ביצים מבושלות \ מטוגנות עם עגבנייה\מלפפון. אחרי איזה שעה +- אני אוכל תפוח \ בננה\ תפוז או כל פרי שבא ליד :o צהריים : טונה במים + חצי חבילת תירס עם כף מיונז ומלפפון . אחרי איזה שעה - שעתיים אחרי הארוחת צהריים אני אוכל חבילת קוטג' 3% . ולפני האימון אני אוכל פרי כלשהוא. אחרי האימון : חבילת קוטג 3%. וארוחת ערב : טונה במים + חצי חבילת תירס עם קצת לימון ובסביבות ה 100 גרם לחם שחור. ואחרי הארוחת ערב לפני השינה : 2 גזרים אני שואל אנשים שיש להם ניסון בנושא או אפילו קצת ידע מה אני יכול להוסיף\ לשנות . תודה מראש=] ד"א אם זה משנה משהו אני בן 17. |
ערכים ונשבע לא רוצה להגזים הערכים שלך משתווים לערכים שלי בארוחת צוהריים :d
|
ערכיםםםםםםםם
תוריד את כמות האימונים ל3 פעמים בשבוע ואם אתה רוצה לרוץ אז תעשה את זה ביום של האימון משקולות,ימי מנוחה=מנוחה. וbmr! |
ישר שאני קם בבוקר : 2 טבליות אומגה 3.
בוקר: 2-3 ביצים מבושלות \ מטוגנות עם עגבנייה\מלפפון. ערכים: 12 -14~ גרם חלבון 170 - 200 קלוריות ~8 גרם פחמימה =] אחרי איזה שעה +- אני אוכל תפוח \ בננה\ תפוז או כל פרי שבא ליד :o 11 גרם פחמימה 45 קלוריות צהריים : טונה במים + חצי חבילת תירס עם כף מיונז ומלפפון . 26-30 גרם חלבון 500 קלוריות 40 גרם פחמימות אחרי איזה שעה - שעתיים אחרי הארוחת צהריים אני אוכל חבילת קוטג' 3% . 25 גרם חלבון 200 קלוריות 7.25 גרם פחמימות ולפני האימון אני אוכל פרי כלשהוא. 11 גרם פחמימה 45 קלוריות אחרי האימון : חבילת קוטג 3%. 25 גרם חלבון 200 קלוריות 7.25 גרם פחמימות וארוחת ערב : טונה במים + חצי חבילת תירס עם קצת לימון ובסביבות ה 100 גרם לחם שחור. 30- 34 גרם חלבון 559 קלוריות 85~ גרם פחמימות ואחרי הארוחת ערב לפני השינה : 2 גזרים 1 גרם חלבון 42 קלוריות 9 גרם פחמימות סה"כ 131 גרם חלבון 1791 קלוריות 180~ גרם פחמימות ניסיתי לחשב את זה כמה שיותר נכון , מקווה שהצלחתי. הוספתי גם לכל יום חבילת טונה \ קוטג' \ חזה עוף כדי להעלות את כמות החלבון. והמטרה שלי זה לרדת באחוזי שומן. כל יום אני גם בערך שרוף 400+ קלוריות בריצה אז יוצא ביום בערך 1391 קלוריות . זה מעט מדי? ושלא תבינו אותי לא נכון אני לא מרעיב את עצמי או משהו , פשוט לא בא לי לאכול , מדי פעם שבא לי אני נגיד אוכל אורז עם חזה עוף זה יוצא פעם בשבוע בערך. ולגבי עצימות האימונים , אין לי בעיה של עייפות או קושי כלשהוא . הריצות נעשות בזמנים שונים לגמרי , למשל אני רץ בערך ב 12 בצהרים ואת האימון עושה ב 8 בערב וגם עם זה אין לי קושי כלשהוא. ואני עושה יום A יום B ויום מנוחה. |
שומן?bmr?
ותעשה את הריצות אחרי אימוני המשקולות,רצוי מיד אחרי |
ציטוט:
לי אישית נוח יותר לרוץ בחוץ / בהליכון בבית בצהרים מאשר להשאר עד הלילה במכון. ולגבי שומן וbmr אני לא יכול להגיד בדיוק בגלל שאני לא יכול להגיד איזה אחוז שומן אני =] אני אעלה תמונות בהמשך ואני מקווה שזה יעזור. |
ציטוט:
התכוונתי לכמות שומן בתפריט,לא %שומן. ולמה אתה לא יכול להגיד bmr? |
לפי המחשבון שמצאתי ב olympusfit.co.il
ה BMR שלי הוא 2065 אבל אני מנחשב שזה לא בדיוק נכון בגלל שכדי לחשב את ה BMR האמיתי צריך לדעת מה המסת שריר בגוף וכמה אתה שורף ביום סה"כ במנוחה תקן אותי אם אני טועה. |
ציטוט:
ותרשום כבר כמה שומן יש לך בתפריט :confused: |
אני בן 17 שוקל 89 ק"ג וגובה 178
בתפריט יש בערך 30 גרם שומן |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ