![]() |
שאלה לגבי גיינרים
חיפשתי בחנות ולא כל כך מצאתי, אז רציתי לשאול אם אתם מכירים גיינר מתאים.
אני מחפש גיינר שבו יש תשלובת חלבונים כמו למשל בפרו קומלקס, ככה שהוא מתאים כתחליף ארוחה מבחינת חלבונים. בנוסף אני רוצה שיהיו בו פחמימות בעלות אנדקס גליקמי נמוך, ככה שזה יתאים למשל כתחליף ארוחה בחיטוב. מכירים כזה גיינר? כל מה שמצאתי זה או תשלובת חלבונים עם מלטודקסטרין או פחמימות מורכבות עם 100% חלבון מי גבינה. |
ציטוט:
זה מה שאתה מחפש!!!אחד לאחד אין לך ממש מושג בעיניין הזה אה?אתה מדקלם דברים פשוט? |
לפי מה שהבנתי, המלטודקסטרין מתנהגת כמו סכר ענבים - מקפיצה אינסולין ויוצאת מהר ממחזור הדם וזה למרות שהיא נחשבת לפחמימה מורכבת. אני מדבר על פחמימה שמתפרקת לאט על משך זמן, בעלת ערך גליקמי נמוך.
אני רוצה גם תשלובת חלבונים (ולא רק חלבון מי גבינה שנספג מהר ויוצא מהר ממחזור הדם) וגם פחמימה שנספגת לאט באותו מוצר. אז בהנחה שהבנתי מה המלטודקסטרין עושה, זה לא פותר את הבעיה. אגב אחי, להגיד לבנאדם "אין לך מושג כלום אתה סתם מדקלם" זה לא נעים ולא מועיל. כך את זה כהארה בונה. |
ציטוט:
יש חלבון שהוא שנספג באופן איטי בשריר שנקרא קזאין.הוא גם משמר שריר בין היתר,עם אתה רוצה תשלובת חלבונים אתה כבר צריך ללכת על משהו כמו Sinta-6 שמכיל הרבה סוגי חלבונים ביניהם חלבון מי גבינה וקזאין. לגבי הפחמימות ,Perfect3000 מכיל פחמימות בעלות אינדקס גליקימי נמוך ואידנקס גבוה כמו מלטודקסטרין ,דקסטרוז[סוכר ענבים],גלוקוז.. |
לגבי ההודעה שלי,אחרי בירור שעשיתי Perfect 3000 מכיל חלבון מי גבינה,חלבון ביצה,וקזאין,אך היחס בו בין פחמימות לחלבונים הוא 8:1 לטובת הפחמימות
|
אני תמיד יכול לשלב מוצרים, תהיתי אם יש מוצר שמכיר גם פחמימה איטית וגם תשלובת חלבונים, כמו הפרו קומפלקס או הסינטה.
אגב בהמשך למה שאמרת, אני מעדיף יחס פחמימה חלבון נמוך (למרות שאם הוא יהיה גבוהה אני יכול לקחת מנה קטנה ולהשלים קצת חלבון, אלב עדיף נמוך) |
מה זה פחמימה איטית?
|
ציטוט:
|
אולי הפרו קומפלקס גיינר? לפי מה שרשום שם הוא מכיל 6 סוגי חלבונים ורק פחמימות מורכבות:
http://israelbody.org/Index.asp?Arti...yID=100&Page=2 |
אין כמו הperfect 3000
|
באמת עונה על מה שרשמתי הפרפקט. הבעיה היא שאני אומנם בשלב של עליה במאסה, אבל אחוז השומן שלי ממש לא נמוך (17) אז אני מאוד רוצה לעלות נקי. אני משתמש בגיינר כתחליף ארוחה. בפרפקט יש יחס חלבון פחמימה של 1:8 או 9 בערך...
|
אז תקנה גם אבקת חלבון ותוסיף חצי/שלושתרבע סקופ אחרי אימון ביחד עם הפרפקט.
|
מצאתי
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=100&Page=1 מטריצת חלבונים, פחמימות מורכבות שנספגות לאט ויחס פחמימה חלבון נמוך. לא יודע איך פיספסתי את זה קודם. מישו פה ניסה את זה? אבקה שווה לדעתכם? |
גיינר איכותי מאוד,גם יקר..
לא נסיתי אבל שמעתי אליו רק טוב,לך על זה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ