![]() |
יכול להיות שהאנטיביוקה מפריע לאימונים שלי
דבר ראשון כל השבוע שעבר לא היתאמנתי ולקחתי אנטיביוטיקה ,
וכשהתחלתי להיתאמן השבוע (ואכלתי טוב) בקושי הצלחתי , ההיתי עייף השרירים נתפסו אז חשבתי שזה בגלל החום אבל היום ממש כמעט מתתי באימון , יש סיכוי שהאנטיביוטיקה מפריעה לאימונים או שזה סתם צירוף מקרים ? דרך אגב האנטיבוטיקה היא לדלקת ריאות השם שלה רוליד/rulid |
ציטוט:
אולי זאת הבעיהה.............. בכל מקרה במצב של חולי עדיף לעשות הפסקה קצרה של האימונים כדי לאפשר לגוף להחלים--הרבה פעמים לוקחים שבוע off תיקח גם אתה |
אל תתאמן עד שאתה 100% מן הסתם.
|
ציטוט:
לכן מומלץ להיות במנוחה מוחלטת ולהמנע משתיית אלכוהול כשצורכים אנטיביוטיקה. כי היא מכבידה על הכבד גם ככה. אל תעשה לעצמך נזק שישבית אותך לכמה חודשים. תנוח 10 ימים תחזור כמו חדש. |
ציטוט:
כבר נלחצתי לא הבנתי מה יש לי שאני ככה עייף באימונים, אתמול עשיתי 60 קילו בסקוואט 7 חזרות וזה הרגיש לי כמו איזה 90 קילו למאה חזרות. |
ציטוט:
שמור על תפריט.. ותפנן .. :) זה יעשה לך טוב לאימונים אחרי כן גם אני כרגע בשבוע הפסקה מהמכון . שבוע הבא נכנס לתפריט רצח :\ |
דעות של רופאים חצויות בנוגע ללקיחת אנטיביוטיקה ואימונים. אני באופן אישי התאמנתי בזמן שלקחתי שני סוגים שונים של אנטיביוטיקה (מסוג חזק - 900 מ"ג כל כדור) בגלל סינוסיטיס וזה לא הפריע לי לאימון כלל וזה היה אפילו בברכת הרופא.
אם יש חום אז בוודאי שאסור להתאמן. אם אין אפשר לשקול גם בזמן נטילת אנטיביוטיקה, האנטיביוטיקה אינה מחלישה את הגוף היא פשוט נלחמת בחיידק. אם הגוף חלש מהמחלה עצמה זה כבר סיפור אחר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ